Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
najpierw rano Marcyśka urządziła mi taki popis w sklepie (z piskiem,wyginaniem się itd...) Superniania miałaby robotę
Na szczęście byłam z kuzynką i dałysmy sobie jakoś radę
Wróciłysmy do domu i obcięłam mojemu dziewczęciu grzywkę,wcale nie za karę
Po południu dziewczyny poszły na spacer-ja w tym czasie na biegu ogarnęłam chałupkę i upiekłam ciacho:-) No normalnie ostatnio przejawiam jakieś zapędy kulinarne i porządkowe
Ale czas skończyć ze słodkościami więc to ostatnie upieczone ciasto na razie! Teraz juz padam na twarz,ale jeszcze musiałam zajrzeć co u Was
:-) Niestety jutro nie damy rady z basenem:-(Ale daj znać o następnym razie to się jakoś zorganizuję
na którą najczęściej jeździcie?Wiesz a może uda nam się spotkać gdzieś indziej...chodzicie na jakąś salę zabaw (figloraj?)Cos musimy pomysleć-ja jestem bardzo za 
A mieszkanko chcemy kupić takie ok.60m. Bardzo bym chciała,żeby nam się udało...
siedziałam do 5tej rano i kończyłam pracę na zaliczenie - odbija mi na stare lata
- love is in the air! 
aleś mnie doceniła! A co do katarku to współczuję:-( My stosujemy w takiej sytuacji olbas-parę kropelek na podusię,do tego inhalację z gorącej wody z solą, psikamy disnemar do noska iwieszam mokre pieluszki na łóżeczko i jeszcze smarujemy po kapieli stópki i plecki maścią rozgrzewającą Pulmex. Duzo zdrówka Wam życzę
a my już po;-)