reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

:-):-)witam i zdrowka dla chorych dzieciaczkow i mam:-):-):-)
margaritta-gratuluję zdolnej corki.Najlepsza w klasie ...to sie fajnie musialo sluchac:-D
kaskax -jakos sie wszystko ulozy.A na kiedy ty termin wlasciwie masz ???:-)
patrysia a co ty taka zalatana , że cię nie widać tu u nas??
pozdrowienia dla wszystkich:-):-)

reklama
:-DZ okazji pierwszych urodzinek
Marysi, życzymy wszystkiego najlepszego!
Dużo zdrówka i radości,
mnóstwo czasu na zabawy i przygody.
Moc uścisków od Michałka z rodzicami!:-D

Cześć dziewczyny!:-D
U nas totalny brak czasu na BB...:hmm: coś czuję, że jak będzie już ciepło, to całkiem nie wygospodaruję czasu.:dry:
Weekend jak zwykle pracowicie i szybko minął... :rolleyes2:

Syneczki2 - i jak wieczór? Był udany? Dodał sił?:confused::-p:-D
Kluska79 - jestem przekonana, że ten paraliż minie! Pewnego dnia będziecie z uśmiechem na twarzy wspominać ten chwile. Także zobaczysz, wszystko będzie dobrze!:wink:
Zytka - trzymam zatem kciuki za mieszkanko!:yes: No i widzę, że się popisałaś:-D... ciasto, sprzątanie... mmm:rolleyes2:... jak Ty to robisz?:-)
Dobre!
:-D
Superniania miałaby robotę:-D
Rekinasia - jak katar, minął?:confused: Ja kropię Michasiowi nocek codziennie (po ok.2x) wodą morską, po czym odciągam fridą.;-)No i włączamy nawilżać powietrza. Nie używam żadnych olejków eterycznych, co nie znaczy, że bym nie chciała spróbować...
baniorka82 - :-)
lileczka - ale śliczne zdjęcia i jakże piękny tort!:happy:
Gosia 78 - o jej!:huh: Straszna nocka!:hmm: Na szczęście mama przyszła z pomocą! Jak się czuje Jaś i tak w ogóle, to mam nadzieję, że jest lepiej!:hmm:
Ania31 - gratuluję sukcesu w usypianiu!:-D Będę musiała przyjechać do Ciebie na praktyki. :-p
A co do przychodni, to nawet na to nie patrz! Zdrowie dziecka jest najważniejsze. Niech sobie myślą, co chcą
:dry:. To one są dla Was, a nie odwrotnie!
Margaritta - och, co za radocha! Gratuluję! Zuch córa! Superancko!:-D
kaskax25, agawa1 - zdrówka Wam życzę!:yes:

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
jestem juz

jakos ostatnio nie mam czasu na BB :sorry2:
margaritta moj m ma wolne caly tydzien wiec co chwile gdzie jezdzimy a to tu a to do mamy potem na zakupy ... :baffled:
anna_ajra - nie dokonczylam pisac a zaczelam"powiem Ci ze rumianek nam pomogl nam tez ostatnio" smarowalam Sewkowi bo wygladalo jakby mial zapalenie pracia bo mial lekko napuchniete i jak smarowalam czesciej niz jak zmienialam pieluszke to na drugi dzien juz nic nie mial wiec nawet nie wybieralam sie do lekarza :blink:

nam wychodza 2 zabki naraz... (prawa gorna dwojka i dolna lewa dwojka)
a dzis bylismy na zakupach i kupilismy sobie malego zwierzaczka - myszoskoczka - ale swietny jest ... raczej swietna - "kiwi" :sorry2::-D:sorry2: Sewek jak glaszcze ja jednym paluszkiem wyglada to normalnie gorzej niz smiesznie mamy taki ubaw z niego jak go goni po pokoju...

Dotarłam, po wielkich przepychankach dotarłam :-)
anna_ajra, margaritta wieczór rewelacja, jednak jak facet chce i sie postara to mu nawet wychodzi tyle tylko że teraz "molestuje mnie" na następny :szok::-p
Padam po dzisiejszym dniu, ide ale wróce juz jutro a to jutro rozpoczyna się za 7 minut więc czekajcie na nalot. :-D

witamy
my tradycyjnie pobudka o 7 :confused2:
dzis troche gonilismy nasza "kiwi" bo zeszla nam na dol i lazila za lozkami ... ale zlapalam ja :laugh2:
Sewek potem zje drugie sniadanko i pojade pooplacac :tak:
dzis ma byc u nas 9 stopni - zobaczymy bo jak naazie to na tyle sie nie zapowiada :eek:

sto lat sto lat Mikusiowi - wszystkiego co najlepsze zyczy ciotka patrysia z Sewim :-D

reklama
:-)Mikołajku drogi:-)
Niech wszyscy Ci dziś schodzą z drogi,
bo dzisiaj przecież Twoje 1 urodzinki!
Życzymy Ci zatem zdrówka,szczęścia i zawsze wesołej minki!

Marcelinka i ciocia Zytka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry