reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Aniu oj to dobrze ze poszliscie do lekarza, biedna Amelcia pewnie nie chce nic jesc, angina to boli:szok::szok::szok:Mam nadzieje ze nie dostanie biegunki po tym antybiotyku:no::no:
Syneczki ales ty zapedzona, ale fajnie ze pamietasz:-):-);-)Tez mam nadzieje ze nic nie zlapaliscie:angry::angry:
Kluska79 wcale sie nie dziwie ze jestes zapedzona, duzo zdrowia zycze i oby pomoglo wam leczenie.
Ania31 niestey zleci szybciutko do porodu a dzis dowiedzialam sie ze jest szansa na to ze bedzie ze mna znajoma polozna:-DMoze wtedy mnie nie natna, bo to u nas w szpitalu rutyna:no:
Lileczka mam nadzieje ze przynajmniej u was bez chorob sie obywa:dry:
Patrysia A jak Sewi tez cos pisalas ze maly marudny, nic sie nie wyklulo:confused:
A u nas Mati pedzi juz bez problemow nawet podworko nie ma dla niego tajemnic, zalicza kazdy kat. A tak przy okazji czy wasze maluchy wstaja jak sie przewroca bez przytrzymania sie o cos?? Bo maly czeka az go podniose i nie wiem czy to nieczas zeby probowal.
Narazie odpukac jest zdrowy ale cos marudny ten zabek go miertwi:no:
Ja czuje sie dobrze malenstwo juz kopie.
Pozdrawiamy serdecznie:-D:-D

reklama
kaska- to juz mala pewnei wczesneij miala angine a doktorka ja ttylko obsluchala i w zabki zajrazal i stwierdzila ze to zabki;/ mala nie chce prawie nic jesc od soboty:9 jak bym wiedziala ze to moze byc angina juz dawno bysmy poszli jeszcze raz do lekarza bidulka moja :( a temperatura moze sie jeszce utrzymywac do 2-3 dni i ma caly czas dostawac czopki co 8 godzin

Tak to jest z tymi lekarzami jak cos sie dzieje z malym dzieckiem to najlepiej na zabki:no::no::angry::angry:Oj nacierpi sie jeszcze przez to bo tak zaraz jej nie przejdzie. Mialam kiedys takiego lekarza od dzieci ze kazdy symptom u Kuby jak byl maly bral za zabki. Mial 4 msc dostal goraczki: to na zabki stwierdzil no to my zel i smarujemy. Po tyg kaszel znow: na zabki. My w szoku bo kaszel na zabki??:szok: Zrobilo sie zapalenie oskrzeli. 7msc chory Kuba: na zabki, 8 na zabki a Kuba zeby dostal jak mial prawie 11msc:wściekła/y::wściekła/y:Zmienilam lekarza.
No coz zycze duzo zdrowia i mam nadzieje ze szybko jej przejdzie, niech juz sie bidulka nie meczy:tak::tak::-D

My tez wlasnie dzis zmienilismy lekarza bo dzwonilam od rana i sie dodzownic nie moglam a babka z rejestracji do mnie ze na srode moze nas zapisac:angry: albo na dzis do lekarki ktora zamiast badac Amelke( bo juz bylam u niej 2 razy) to ja oglada i mowi jaka ona sliczna. Wiec sie wkurzylam i kazalam mezowi ja przepisac do lekarki jego najmlodszej siostry tesiowa sobie ja chwali bratowa z reszta tez bo malego wlasnie do niej zapisala.

Mam nadzieje ze bedzie juz lepiej. I ze te zeby tez jej wyjada i nie wszystkie na raz znajac zycie bedzie tak jak ostatnio choroba + zeby

witam
ale tu cihutko sie jakos ostatno zrobilo
mnie nie bylo na bb bo weekend mialam zajety zakupy sprzatanie i wczoraj urodzinki tescia bo odprawial :dry:

kaska - nic nie ma nowego :sorry2: zobaczymy...
przyszlirodzice - zdrowka dla Amelki boroka mala :-(
anna_ajra - no tak uciesyzl sie ale musial wcis swoje 3 grosze :-p powiedzial ze mniej miejsca :baffled:

laseczki moje- wybaczcie zaniedbanie:sorry2: nawet nie mam jak sie wytlumaczyc w przeciwieństwe do Syneczków:-p

W kazdym razie podczytuje Was :sorry2:

Dla wszytskich chrowitkow samego zdrowka i niech te choroby Was omijają.U nas poki co- wszytsko w porzadku.

No i za tydzien przylatuje do mnie mama-pierwszy raz- tak się cieszę,ze az coś:-D

Pamietam o Was, o Klusce zwłaszcza:sorry2:

kasia wszytsko sie ułozy -a znaoma połozna to dobry znak;-)

Buziaki kochane moje

mediumk0e12m55481eccee2ea1784464.jpg

Hej

Syneczki - ja też głosuje :-D
Ania_PR ale się biedaczka nacierpi :-( dobrze że lekarza zmieniłaś... bo choć i u nas kobieta powiedziała że zęby - to od razu gardziołko sprawdziła - i że nie jest ładne to dostaliśmy Lipomal i Clema... coś tam ;-)

Margerita - wybaczę jeśli i ty mi wybaczysz :-D

Patrysia - pozdrówka :-) dla całej rodzinki

Kaska x25 - u nas wstaje :-) ale to raczej my go przyzwyczailiśmy że musi sobie radzić sam :-D

Pozdrawiam:-) ale już nie obiecuję że będe na bieżąco pisać :-)

A i fajny jest program na BBC Entertaiment :-D Prawdziwe przekręty :-)

Cześć dziewczyny!:-D
My śmigamy jutro na szczepienie:baffled: i mam nadzieję, że nie będzie tak źle...:sorry2:
A tak poza tym, to nic nowego... dużo pracy, Michaś rozrabia...
praca, dom, praca, dom...:dry:
W sobotę byliśmy na udanych imieninach u teściowej:-), a w niedziele w kinie na
"Kochaj i tańcz":-D:-D:-D - super film:-D:-D:-D - normalnie, jak bym była na super dyskotece.:-D:-D:-D

Kluska79, lileczka, baniorka82 - :happy:
Margaritta -
taki lot (pierwszy raz) dla Twojej mamy, to nielada przeżycie... na długo przylatuje?:confused:
patrysia - owszem, cichutko się zrobiło...:sorry2:
przyszlirodzice - zdrówka życzę!:tak:
kaskax25 - o rety!:szok: Co za lekarz, chyba ledwo zdawał na studiach, skoro wszystko wina ząbkowania! Masakra!:no: Dobrze, że go zmieniłaś!
Jeśli chodzi w samodzielne wstawanie, to owszem... Michaś już wszedł wprawę:-), ale dopóki chciał by mu pomagano, to go podnosiłam. Uważam, że nie ma co go pośpieszać.
Syneczki2, Mysza - jak zdrówko?:confused:
moniamonis - oj! Widzę, że poważnie z tą ręką... och!:hmm: Współczuję!
Ania31 - jak Bartuś się miewa?:confused:
cloe - nie zapomnimy, nie zapomnimy o Tobie!:wink:
Też jestem ciekawa, jak to będzie gdy urodzi nam się drugie dzieciątko... czy też będą się lubili nawzajem, no i tak w ogóle, jak to będzie?
:huh:
A jak to jest u Ciebie?:confused: Zadowolona jesteś z takiej różnicy wieku?:confused: Zapewne Oliwia inaczej się wychowuje niżeli Julia, gdy była sama?

Buziaki;-)

Ostatnia edycja:
witam wieczorkowo
oj chyba maleo jednak nie minie ta grypa zoladkowa :no:
juz dzis wieczorem mial lekka biegunke :wściekła/y:
zobaczymy jak bedzie jutro :eek:

anna_ajra - no to pewnie sie wybawilas na imieninach i w kinie :-D
mysza - :-D dziekujemy i wzajemnie :tak:
margaritta - no to sie ubawisz skoro mama przylatuje :tak: nie zabaluj za bardzo :-p

teraz malutki sobie spinka
buziam Was mocno kochaniutkie - wszystkie :tak::tak::tak:

reklama
witam :-):-):-)
U nas dalej to samo, jeden ząb jest , reszta wychodzi:wściekła/y:noce złe:wściekła/y:pogoda też zła.Czekamy więc na wiosnę:tak:
kaskax-kopniaczki już śą , super:-):-)moje dzieci na razie zdrowe:-)A Oskar sam wstaje ,nie podtrzymuje się niczego:-)Na początku długo łapał równowagę i komicznie to wyglądało, wyglądał ja serfer:tak:teraz juz szybko idzie.
kluska-zdrówka i poprawy dla synka:-)
przyszlirodzice. myszaaaa także zdrowia dla maluchów
patrysia, annaajra :-):-):-)
margaritta--to pewnie nie umiesz sie doczekać tych odwiedzin???super:-)a mama widziała już najmłodszą wnuczkę??
:-):-):-):-)dla wszystkich pozostałych

Do góry