kaskax25
mama wspaniałej trójki
Aniu oj to dobrze ze poszliscie do lekarza, biedna Amelcia pewnie nie chce nic jesc, angina to boli

Mam nadzieje ze nie dostanie biegunki po tym antybiotyku

Syneczki ales ty zapedzona, ale fajnie ze pamietasz:-):-);-)Tez mam nadzieje ze nic nie zlapaliscie

Kluska79 wcale sie nie dziwie ze jestes zapedzona, duzo zdrowia zycze i oby pomoglo wam leczenie.
Ania31 niestey zleci szybciutko do porodu a dzis dowiedzialam sie ze jest szansa na to ze bedzie ze mna znajoma polozna
Moze wtedy mnie nie natna, bo to u nas w szpitalu rutyna
Lileczka mam nadzieje ze przynajmniej u was bez chorob sie obywa
Patrysia A jak Sewi tez cos pisalas ze maly marudny, nic sie nie wyklulo
A u nas Mati pedzi juz bez problemow nawet podworko nie ma dla niego tajemnic, zalicza kazdy kat. A tak przy okazji czy wasze maluchy wstaja jak sie przewroca bez przytrzymania sie o cos?? Bo maly czeka az go podniose i nie wiem czy to nieczas zeby probowal.
Narazie odpukac jest zdrowy ale cos marudny ten zabek go miertwi
Ja czuje sie dobrze malenstwo juz kopie.
Pozdrawiamy serdecznie

Syneczki ales ty zapedzona, ale fajnie ze pamietasz:-):-);-)Tez mam nadzieje ze nic nie zlapaliscie

Kluska79 wcale sie nie dziwie ze jestes zapedzona, duzo zdrowia zycze i oby pomoglo wam leczenie.
Ania31 niestey zleci szybciutko do porodu a dzis dowiedzialam sie ze jest szansa na to ze bedzie ze mna znajoma polozna

Lileczka mam nadzieje ze przynajmniej u was bez chorob sie obywa

Patrysia A jak Sewi tez cos pisalas ze maly marudny, nic sie nie wyklulo

A u nas Mati pedzi juz bez problemow nawet podworko nie ma dla niego tajemnic, zalicza kazdy kat. A tak przy okazji czy wasze maluchy wstaja jak sie przewroca bez przytrzymania sie o cos?? Bo maly czeka az go podniose i nie wiem czy to nieczas zeby probowal.
Narazie odpukac jest zdrowy ale cos marudny ten zabek go miertwi

Ja czuje sie dobrze malenstwo juz kopie.
Pozdrawiamy serdecznie