Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, także się nabiegam, a czasu na BB brak...
hmm... zobaczymy... A jak u Was porządki przedświąteczne???A te zdjęcia są po prostu Boskie!Ania_ajra no NARESZCIE ktoś zauważył nową sygnaturkęktoś czyli TY
dzięki, chciałam żeby była słoneczna
![]()

Najważniejsze, że dziewczynki są zdrowe:-), a mając niejadka - u Ciebie aż dwóch niejadków - to nie ma co się dziwić. Co pediatra na to? Zastanawiam się, czy taka niechęć do jedzenia jest kwestią charakteru - temperamentu???dawna cloe pisze:Anna ajra Nie wiem jak to się dzieje,. Rodze mega duże dzieci ( 4200 g przy porodzie) a potem jedna i druga wagowo na jednym z niższych centuylów Może źle karmę czy jak?

Dużo zdrówka Wam życzę!kaskax25 pisze:A wiec po wizycie pani dr orzekla ze Mati ma astme.Dostal antybiotyk, leki przecwalergiczne i inhalator. Chciala nas wyslac na 3 dni do Ameryki na badania

a jak ty się czujesz???sierpień się zbliża...

Co za wiadomość... 

Jak malutka się czuję?
Domyślam się, że jesteście wykończone... ale daj znać, jak będziesz miała chwilkę!
Jak on to zrobił?!
Och... trzeba mieć oczy dookoła głowy...
:-)
więc trzymam kciuki by i u was było podobnie
Pediatrzy nic z tym nie robia co najwyżej doradzaja kropelki na poprawę apetytu i co jakis czas Julka takowe dostaje Morfologia wychodzi ok więc nie panokują może i dobrze ja zaczynam wtedy gdy spotykamy równolatków które przy urodzeniu waży dwa razy mniej a teraz są dwa razy większe