reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Baniorka okolice jakiego miasta cię interesują?
Przyszlirodzice jedź zrelaksujecie się przede wszystkim ty się odprężysz a na meszki podobno działa olejek lawendowy
Jutro malujemy parter :oo2:będzie masakra ale trzeba to zrobić bo sciany straszą:baffled:

reklama
Dzień dobry wszystkim:-)
Wiem wiem kupe czasu mnie nie było wszystkim tym które o mnie pamiętały ( margarittko zytko moniamonis) dziękuję:tak:
Co u mnie? remonty remonty i jeszcze raz remonty które dobiegły końca a raczej nie u mnie a u moich rodziców. Nasza chatka już prawie gotowa do wprowadzzenia w ciagu 2 miesięcy będziemy już u sobie :-D strasznie sie ciesze :tak:
Amadeuszek nawija jak szalony rozgadanego mam chłopca:-) jestem taka dumna :zawstydzona/y: Oliwierek w końcu też ruszył z miejsca :-) tak że mam teraz w domu dwa gagatki wierszyki tylko słychać :-D i w jakim szoku jestem ile dzieci potrafią zapamiętać :szok: nim sie obejrzę całą książke wkują na pamięć ;-)

Wybaczcie ale nie ustosunkuje sie do waszych postów zwyczajnie za dużo ich nazbierało sie przez te 2 miesiące. Zauważyłam jedynie z tych ostatnich ze Piotrusiowi lepiej z czego sie niezmiernie ciesze i Ulka straciła kogoś bliskiego przypuszczam iz chodzi o przyjaciółke - przykro mi :-(
Moje roczne maleństwo sie wybudza więc zmykam ale teraz obiecuje ze bede z wami dzień w dzień :tak:

JA mojej małej daję kanapki ale ona nie ma alergi pokarmowej więc nie mam pomysłów z czym możesz Twojemu dziecku dawac!
Moja mała ma odparzoną pupeczke koło odbytu macie jakieś sprawdzone sposoby na pozbycie sie tego

Cześć dziewczyny, ale mnie ta pogoda dobrze nastrajała- słoneczko, cieplutko:-), całe dnie na podwórku z Dominkiem siedziałam. Małemu kupiliśmy piaskownice i jest nią zachwycony. Za to teraz czekamy na deszcz, już nawet troche kropiło, mam nadzieję ,że to szybko minie i wróci słoneczko. Wszystkim wyjeżdżającym na długi weekend życzę słonecznego wypoczynku, my zostajemy w domu, jedynie sobota we Wrocławiu:-), będzie fajnie.

Czesc laseczki moje drogie:-)

Niki mi się wczoraj tak wyrznęła,ze o malo co nie zemdlalam:sorry: z nerw ofqrs.guz na czole rósł na moich oczach a i krecha wyszła czerwona momentalnie-myslalam,ze rozciela juz:sorry: A jak sie zaniosla to ....myslalam,ze zwariuje.Na szczęscie mąz miał wiecej "opanowania" szybko lód ( ale zby to sie dała dotknąc:no: ) ... dzis jednak jest "ladnie" tzn. sniak, sliwa,ale nienajgorzej:sorry: Na kant nogi od krzesla wpadła:confused2: potyka sie na rownej powierzchni no:eek: Kiedy to sie nauczy "stabilnie" człapać:sorry:

Bez mamy wsio wrocilo do normy...szkoła dom i Niki:-D

zazdroszcze Wam pogody :wściekła/y: U nas dziennie sa 4 pory roku :sorry:

Pozdrawiam wszytskie cieplutko zatem:-)

Cześć dziewczyny!:-D
Więc to ja witam się pierwsza w majowy weekend.
Jak spędziłyście dzisiejsze święto pracy? My oczywiście na grillowaniu:-p:-)

Ania31 - i jak fryzura cioci, wyszła?:happy: Jak było na biorezonansie?
Wyszło coś z badań?
:huh:
Kubie nie podałam antybiotyku dzis jest juz ok zapisałam go na wizytę na biorezonans jedziemy teraz we wtorek zobaczymy czy cos pomoże z wywiadu pani stwierdziła ze Kuba musi mieć alergie wziewna kazała wziąć z domu kurz na chusteczce jednorazowej i z parapetu zza okna poczytałam w necie ze mozna wizać jeszcze proszki do prania płyn do płukania to co mysle ze go uczula wiec pozbieram to wszystko na wtorek i zobaczę co wyjdzie.
patrysia - ja nie oduczam jeszcze Michałka smoczka, ponieważ też go rzadko używa - do nocnego snu.:-) Próbowałaś już coś?
Jak Sewcio się czuję? Płakał jeszcze w nocy?
Gosia 78 - Michaś też uwielbia się huśtać, a dziś nauczył się sam zjeżdżać z dużej ślizgawki,:-D gdzie trzeba pokonać dłuższą drogę przez 2 mostki. Także frajda jest niesamowita.:laugh2:
Wymyśleliście coś na prezent komunijny?:eek:
cloe - trzymam kciuki za wołanie na nocniczek:-D i zapewne u nas będzie podobnie...:tak: zero reakcji na mokre galoty!:-D Ale zajmę się tym na wakacje.:wink:
przyszlirodzice - co za nieszczęście:surprised:, wręcz dramat. Bardzo współczuję!:hmm::hmm::hmm:
przyszlirodzice pisze:
przed chwila dzwonil do mnie moj tata i pwoiedzial ze mojej cioci w Toruniu spalilo sie mieszkanie i conajgorsze mieeli je nieubezpieczone. Ogien zabral wszystko.....:( Tak bym chciala im pomoc chociaz nie wiem jak...:( i finansowo tez nie jestem w stanie :(
Stracili caly dorobek swojego zycia.......:( ale co najwazniejsze nikomu nic sie nie stalo tylko ciocia lekko sie podtrula ale juz jest dobrze
baniorka82 - nie wiem, kto jest z Górnego Śląska. Ja nie.;-)Co do odparzeń, to ja stosuje sudocrem i jestem zadowolona.
Zytka - rzeczywiście musiało być pięknie wśród tylu kwitnących kwiatów...:rolleyes2: Widziałam zdjęcia na tajnym - śliczne!:-)
cloe - jak poszło malowanie parteru?:sorry:
Syneczki2 - bardzo się cieszę, że chłopcy się przemogli i zaczęli mówić!:yes:
MAGDALENA 27 - witaj po długiej przerwie. Mój malutki je kanapki, a że nie jest alergikiem, nie umiem Tobie doradzić.
przyszlirodzice - gratuluję samodzielnego zasypiania!:yes:
Kluska79 - jutro będziesz niedaleko mnie:-), z jakiej okazji jedziecie do Wrocławia?
Margaritta - na szczęście niczego sobie nie wybiła, czy rozbiła:surprised:... Matko jedyna, jak to trzeba uważać:unsure:... Mój Michaś chodzi już od 3 miesięcy, ale też potrafi się jeszcze przewrócić na "prostym".

Pozdrawiam Was Wszystkie!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam witam- tyle tylko ,ze zadnej nie ma:eek:

Korzystacie pewnie ze słonka- zazdroszcze;-) Chociaz dzis u nas tez wyszło:-D

Guz Niki juz nie taki straszny.Na szczescie wszystko dobrze.

Pozdrawiam Was serdecznie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry