przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Nadal czekaja na wynik punkcji ale maja juz inne wyniki i juz jest poprawa lekarz podejrzewa ze to chyba jednak ta paskudna wirusowka ktora wszyscy mielismy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Przerwa, która wynikła z nawału pracy, ale nie będę się powtarzać z tajnego i poczytam co tam u Was!

ale Was choroby męczą... och... Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka Was życzę! Jak brat? Przyłączam się do wypowiedzi Gosi78.
Co do kołderki, to szkoda gadać... Michaś strasznie się rozkopuje... czasem nie wiem gdzie ma głowę
, takie się w nocy wierci.
Co za koszmarna nocka od 2 do 5 nie spać - uff...

Syneczki2 pisze:Od wczorajszego wieczora mam straszną dolinę zbierało sie zbierało i w końcu sie nazbierało i poradzić sobie nie moge ze wszystkim a najgorsza jest tęsknota...jak sie tak bardzo kocha każdy dzień wydaje się wiecznością...ale musze się dziś trzymać Oliwierek ma imieniny zapewne rodzina się zgruchnie a wieczorem kolezanki już zapowiedziały swoje przyjście Olik ma wieeele ciotek klotek musze być w formie

Julka siostrze się daje Kiedy ta ja uderzy Julka przychodzi do mnie na skargę więc mowię jej "oddaj jej" bo meczy mnie to ciągłe wkraczanie między córy,a Julak odpowiada "nie mogę Oliwka jest malutkka...
" 
kułam uczyłam sie całe dwa tygodnie opłacało sie nauke jazdy zaczynam 12 czerwca moja pani instruktor prędzej nie dala rady mnie wcisnąć. Jestem dumna z siebie i dzieci po przez te dwa tgodnie jak chodziłam na kurs siedziały same w domku nie mialam z kim ich zostawic na 3 dni przyjechała moja mama ale musiała też wracać do domku wiec musielismy jakos radzić sobie sami maluchy dopilnowane wracałam nawet kolacja na mnie czekała moje kochane chłopaki

długo się nie naodpoczywam, zaraz muszę wziąć sie za robotę
pracę pisałam z instrumentów finansowych: obligacje, opcje i takie tam...