reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Moje kochane. Chcialabym wam bardzo podziekowac za glosowanie na Mateuszka w konkursie Pampers. Wlasnie ogloszono wyniki i okazuje sie ze nie tylko nie zajelismy jednego z pierwszych miejsc, ale nie zajelismy tez w ogole zadnego. Czyli zero. Mimo to dziekuje za glosy i wsparcie.

reklama
Moje kochane. Chcialabym wam bardzo podziekowac za glosowanie na Mateuszka w konkursie Pampers. Wlasnie ogloszono wyniki i okazuje sie ze nie tylko nie zajelismy jednego z pierwszych miejsc, ale nie zajelismy tez w ogole zadnego. Czyli zero. Mimo to dziekuje za glosy i wsparcie.

Czemu żadnego - przecież dość wysoko byłaś ? :-)

I żyje podczytuje - ale z pisanie gorzej :-)

Pozdrawiam :-D

Mysza wysoko nie wysoko wybierali ponoc najlepsze zdjecia ze 150 osob wiec chyba moje nie bylo wystarczajaco ciekawe. Przykro sie zrobilo, ale co zrobic:baffled::baffled:

Hello wszystkim
Dołączę się do rozmowy o wciskaniu i zabawkach nieprzystosowanych według etykiety dla dzieci ;-)
Madik już chyab wszystkie możliwe miejsca zaliczył. Kąty obwąchane, meble potuptane, ostatnio wcisnął się pod kanapę i siedizał tam z dobre 20 minut a ja od zmysłów odchodziłam gdzie mi się dziecko podziało. Dzień wcześniej była burza i pies wlazł dokłądnie w ten sam punkt tak więc mój syn z racji iż pies czuł się bezpiecznie postanowił przekonac sie na własnej skórze czym to pachnie. Dodam ze pies jest malutki malusieńki a Amadeuszek no cóz z 3 razy większy od niego i równie wielki problem z wydostaniem się był jak i z odszukaniem spryciarza. Myślicie że jak go wołałąm dawał znaki? a gdzie tam nawet śmiechu nie było słuchać. Siedział a raczej leżał i czekał i na to wytrwałość ma ale jak kaze mu za czymś zaczekac bo zajęta jestem to wielkie nerwy i bądź tu mądrym...
Co do zabawek fakt piloty, buty, płyty, szczotki, garnki, produkty sporzywcze a ostatnio doszła jeszcze pasta do butów. :szok: Miałam małego murzynka Oliwierek odkręcił małemu to czarnidło nie musze mówić jakie usmoluszone łapki i pyszczki mieli a jaki ryk gdzy mama wrzuciła do kąpieli kurcze jak bym ze skóry obdzierała.:szok: Kąpiele zaliczone były tez w odtatnich dniach w mące, bułce tartej i cukrze ehhhh

syneczki- hihih fajnie a Amelka ostatnio siedzialo pod dywanem z 20 miut i jej sie bardzo podobalo i nie chciala z tamtad wyjsc wziela smmoka pieluche i stwierdzila ze idzie aaaa:)

cześć mamuśki
Igi się nauczył pokazywać 'gdzie ejst Igor' i jak robi wrona - 'kra'! :-D
za nami kolejny zwariowany weekend, następny weekend odpoczywamy!! - dłuuugi weekend - chyba pojedziemy nad jezioro, tylko jak na razie jest cholernie zimno! :(
czemuż to panna Zytuchna się nie odzywa???? czyżbym coś przeoczyła? no i co z MOMP?
Przyszlirodzice dostałaś maila? bo dostałam 2 x zwrotkę, ale chyba za 3cim razem przeszło
Kaska to mało etyczne akcje marketingowe, żeby przyciągnąć na stronę jak najwięcej ludzi, ale regulamin regulaminem i powinni dać te pampersy i chusteczki - na twoim miejscu bym wysłała oburzonego maila, że to nie tak miało być, setki twoich znajomych głosowało etc. - takie firmy są wrażliwe na tym punkcie, zwłaszcza gdyby setki twoich znajomych mogły się dowiedzieć... smutne, ale to korporacyjny PR :(((
dzisiaj pierwszy wolny wieczór od tygodnia - idę się nim delektować!! :-D

witam sie i ja po deszczowym weekendzie...:(
nic ciekawego u nas nie slychac;/
bratanek moze juz we wtorek wyjdzie do domku
ja troche zakatarzona...
co tu wam wiecej pisac nie wiem nic mi sie nie chce ostatnio a tu do konca sesji jeszcze 2 tygodnie i w sobote zaliczenie
:angry:

A i wcisnelam sie juz w 1 spodnie sprzed ciazy:D:D
jescze z 8 kilo ;/ i bede wygladac jak czlowiek najgorsze ze nie mam czasu nawet pocwiczyc;/:(

Ostatnia edycja:
reklama
I my witamy się po weekendzie.
W sobotę byłam na uczelni pozałatwiać wszelkie zaległe formalności i co? i wróciłam z mega katarem, gorączką i bólem gardła. Dziś juz odrobine lepiej w końcu antybiotyk jakieś efekty pokazał.

Mój Amadeuszek nie jest już najmłodszym bobasem w naszej rodzinie a tak było fajnie ;-) Rodzina postawiła na prokreację w jednym i tym samym czasie i tak kuzynka dołożyła wszelkich starań i mamy Helenke
Kuzyn postarał sie o Maję
Szwagier jest dumny z Klary po za tym ma już trójkę starszych Krystiana Kornelie Konstancje i trzecia kobitka im doszła teraz Krystian niezadowolony z faktu posiadania samych sióstr :-p
A wczoraj jeszcze inny kuzyn został ojcem Maksymilianka
I to wszystkie bobasy w ciagu jednego tygodnia :szok:

Do góry