reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
przyszlirodzice nawet nie wiesz jak tak sie napatrzyłam na te kruszynki jak chce żeby te 4 lata szybko zleciały i doczekała się tej mojej Marcelinki bądź Gracjanka że tez taki czas sobie założyłam no....

przyszlirodzice 4 lata ze względu na aplikacje (2,5roku) po niej albo zachacze się na rok na odrobienie zaległego stażu i po nim otworze coś własnego, albo i pominę staż i zajmę się "własnym interesem" chcąc się utrzymać nie mogę od razu z brzuchem biegac a popracowac nad renomą stąd ten 4roletni okres :wściekła/y:

wooooow Syneczki! walnie się przyczyniacie do zagęszczęnia na planecie :-D:-D czy klan planuje podboje za jakieś 20 lat?? :))
dziewczyny cały dzień mnie nie było a tu tylko 1 stronka więcej - nie poznaję was!! :) ale przynajmniej nie mam ŻADNYCH zaległości :-D
buziaki

Żyje :-) Czytam :-D Nie mam chwili by coś więcej odpisać :-D I uważam że za mało mamy mam które nas rozkręcają :-D

A ja mam pytanie :-) Co robicie na wakacje :-D

Teraz piszcie dwa plany :-) Mogą być wymyślone - aktualne :-D

1. Chciałabym na dwa tygodnie pojechać na morze :-) byle jakie :-D ale żeby mieć kawałek plaży plus brak zgiełku :-D
2. Dwa tygodnie w SPA z pełną obsługą :-) wiecie masaże plus maseczki :-D

( i od razu się przyznam że aktualnie oba wymyślone :-D) urlop mam we wrześniu :-D

Pozdrawiam :-D

My do PL po roku nieobecnosci tam yupiii:rofl2: tylko na 2 tygodnie a i tak sie ciesze jakbym wygrała jakaś podroz conajmniej dookoła swiata:-D

A z wymyślonych- boszzz posta by mi nie starczyło i tuszu w klawie:-D:-D

Sciskam mamuski wszystkie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry