reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Gosiu dziekuje brzuszek poglaskany a niedlugo juz na zywo bede mogla poglaskac, niewiele juz zostalo:szok:
Aniu PR choc z jednego sie ciesze ze dziurka sie zmniejsza super moze nie bedzie brak nic z tym robic byloby super:-DAle na ten szpital slow nie mam, przeciez powinni wezwac pediatre na konsultacje!!!:angry::angry:A jakby dziecko np. zaczelo sie dusic to co nic by nie zrobili bo to kardiologia????????!!!!!!!!!No szok normalnie:angry:Dobrze zrobilas ze poszlas ale to oni powinni cos z tym zrobic:confused:

reklama
kasiu- w sumie to nie wiem czy sie duzo zmniejszyla czy nie bo pierwszy pomiar w maju 0,68cm teraz 0,60 cm a przy innym pomairze 0,7 wiec nie wiem czy sie cos zmienjszylo w koncu:(

Jutro znow z samego rana juz przed 5 wyjezdzamy do szczecina masakra.. cierkawe czy mala zasnie nam w samochodzie mam nadziej ze tak bo musi byc na czczo na usg brzuszka wiec dobrze by bylo jak by sie zdrzelma troche bo bedzie chciala biedna jesc i pic:(

hej hej
ja tlyko na moment
przyszlam zameldowac sie i powiedziec ze zyje :-D
doslownie zaraz spadam
maly jeszzce spi wiec ide konczyc pierogi z kapusta i grzybami...

dobra lece .... :cool2:

Ania31 no to witaj w klubie...
ja bym swoja chyba udusila....

Gosia78 dziekuje poglaskany juz brzusio :tak:

przyszlirodzice - bedzie dobrze nie martw sie ja osoboscie trzymam kciuki - informuj nas na biezaco...

No a ja zrobilam ok 55 pierogow i troche z truskawkami....
troche pozamrazalam ale ja sama zjadlam chyba z 15 ale ma spust az sama sie zdziwilam :baffled::szok:
no mlody buszuje w domku nikogo nie ma wiec nie ma co robic, polozylabym sie bo z tego przejedzenia ciezko mi sie ruszyc :sorry2::-)

Wpadłam wam powiedziec,ze Michael Jackson zmarł ... 5 h temu w szpitalu... zreszta poczytacie w necie dziś zapewne.

pozdrawiam...

zaloba.png

reklama
Ja przeczytałam o tym zanim poszłam spać. Na stronie tvn24 na pasku z ostatniej chwili sie przewineła wiadomość z CNN też mi sye smutno zrobiło jak by nie patrzeć był jaki był ale niewatpliwie wielka postać.

Do góry