Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale odwazylam sie;-)Jeszcze szkoda ze tak twarza w twarz nie mozna pogadac
I wzajemnie masz fajny glosik. 
konsultacja z kardiochirurgiem bedzie dopiero 18 wrzesnia tak wiec kiedy ten zabieg bedzie dowiemy sie wlasnie wtedy...
Od środy wieczorem bar mleczny nieczynny! Ja przeżywam to bardzo,wczoraj miałam kryzys z tego powodu i aż sie poryczałam...Wiem,że teraz ten cysio to było tylko przyzwyczajenie,żadnych juz wartości,ale i tak jest mi jej szkoda jak płacze i pokazuje rączką na kanapę,żebyśmy się położyły na cycusia:-(Musze byc jednak konsekwentna i mam nadzieję,że dam radę i nam się uda!
Poza tym to u nas w porządku,we wtorek wybieramy się na szczepienie. Kiedy tylko pogoda pozwala przesiadujemy (to chyba niewłaściwe określenie dla mojego rozbrykanego Marcelka
) na placyku zabaw. I tak nam te dni lecą
Od 12 lipca jedziemy do Gąsek na tydzień-już się nie mogę doczekać;-),choć wizja pakowania mnie przeraża!!!
Myslałam,że może do rodziców wyjechaliście i dlatego milczkasz...Jak tam chłopaki?
Pomiziaj brzusio od Zytki!
,a w zasadzie dla nas to świekry-wg.dawnego nazewnictwa
My tez kiedyś nimi będziemy i mam nadzieję,że wyciągamy teraz wnioski na przyszłośc i będziemy superanckie dla naszych zięci i synowych 

dziś to ja tu robię za tłum
jjak to szybko zleciało
napiszę tylko tyle mnie marzy się SPA chę by ktoś wokół mnie poskakał i jak tylko dziewczyny wyrosnął z absorbuj.ącego wieku , to jadę choćby nie wiem co

.
. Ciągle męczą go wychodzące pierwsze trzonowce, strasznie długo to trwa a dopiero jeden jest w pełni na wierzchu
.
..jakoś wytrzymam
.
.
.
. 

od chwili gdy dwóch polonistów nie zdążyło na czas (do kwietnia na egzaminy) przerobić dwóch lektur.
Teraz musimy się pisemnie rozliczyć z tz. podstawy programowej z ostatnich trzech lat!!! - czyli w tłumaczeniu... czytamy tematy w dziennikach lekcyjnych i wypisujemy daty w odpowiednie rubruki! Liczymy wszystkie godziny które się odbyły i "przepadły". Istny cyrk!
och... mówię Wam dziewczyny... szkoda gadać