Cześć dziewczyny!
Robię dzisiaj leczo... przez te moje zachciewajki, ciężko jest mi ugotować coś sensownego
. Wyobraźcie sobie, że jeszcze nic nie przytyłam!
W ciąży z Michasiem miałam już 10kg na plusie, a teraz nic. Choć nie udało mnie się wrócić do wagi z przed ciąży. Czyli ważę tyle samo w 4m, co w poprzedniej ciąży.
U nas dziś pogoda zdradliwa... wieje jakby na deszcz, potem znów słońce i gorąco, wręcz upanie, a za chwilę zimno... brryy
Coś nie umiem ustawić czcionki i muszę się chyba przerzucić na inną...
Muszę zajrzeć w wolnej chwili na tajny!
przyszliodzice - na L-4 pójdę od września, gdy zacznie się rok szkolny. Teraz mam wakacje, więc nie muszę. A czuć się czuję różnie... wiecznie zmęczona. Na szczęście nudności już ustąpiły, a głowa mnie dziś nie boli - dziękuję!
Syneczki2 - na jak długo dzieci pojechały z dziadkami nad morze?
Jak by nie było... prawie jak budowa, bo remont, to za mało powiedziane...?
Ania31 - chyba za mało się staram... też bym tak chciała by Michaś tak pięknie jadł, ale on nie bardzo chce... może potrzebuje jeszcze trochę czasu...? Czekam zatem na filmik!
I jak się Tobie prowadzi samochód?
patrysia - myślisz by urodzić wcześniej, czyli kiedy?
Ja bardzo chciałabym dotrwać do stycznia.
Co do brzusia, to niewiele widać, więc na razie nic nie wstawiam. Ale widziałam Twój i jestem pod wrażeniem! Piękny!
Pozdrawiam!

Robię dzisiaj leczo... przez te moje zachciewajki, ciężko jest mi ugotować coś sensownego
. Wyobraźcie sobie, że jeszcze nic nie przytyłam!
W ciąży z Michasiem miałam już 10kg na plusie, a teraz nic. Choć nie udało mnie się wrócić do wagi z przed ciąży. Czyli ważę tyle samo w 4m, co w poprzedniej ciąży.U nas dziś pogoda zdradliwa... wieje jakby na deszcz, potem znów słońce i gorąco, wręcz upanie, a za chwilę zimno... brryy

Coś nie umiem ustawić czcionki i muszę się chyba przerzucić na inną...

Muszę zajrzeć w wolnej chwili na tajny!
przyszliodzice - na L-4 pójdę od września, gdy zacznie się rok szkolny. Teraz mam wakacje, więc nie muszę. A czuć się czuję różnie... wiecznie zmęczona. Na szczęście nudności już ustąpiły, a głowa mnie dziś nie boli - dziękuję!

Syneczki2 - na jak długo dzieci pojechały z dziadkami nad morze?
Jak by nie było... prawie jak budowa, bo remont, to za mało powiedziane...?

Ania31 - chyba za mało się staram... też bym tak chciała by Michaś tak pięknie jadł, ale on nie bardzo chce... może potrzebuje jeszcze trochę czasu...? Czekam zatem na filmik!

I jak się Tobie prowadzi samochód?
patrysia - myślisz by urodzić wcześniej, czyli kiedy?
Ja bardzo chciałabym dotrwać do stycznia.

Co do brzusia, to niewiele widać, więc na razie nic nie wstawiam. Ale widziałam Twój i jestem pod wrażeniem! Piękny!

Pozdrawiam!
Ostatnia edycja:
A lewa dwojka wyzyna sie od 2 miesiecy i nic
no a moj brzusio rosnie moze dlatego ze ja schudlam 8 kg po porodzie tzn. przed ciaza mialam 55 kg potem w trakcie ciazy schudlam do 50 kg i pod koniec - przed porodem wazylam 60 kg, potem jak urodzilam Sewka to po jakims czasie wazylam 47 kg
wczesniej nawet miesa teraz juz jem ale do szynki nadal nie umiem sie przekonac...

Co za dużo to niezdrowo-tak mówią