Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestem obecna :-):-) dziewczyny pewnie leżą na plaży pod parasolami i słuchają szumu morza, zostałyśmy tylko we dwie, dwa mieszczuchy, które pracują w pocie czoła na całą resztę wakacjowiczów)))
jak i Aniu ty remontuje chatę 

Ja też jestem ale brak mi czasu na wszystko nie wiem jak to ogarnać jazda rehabilitacja z synem dom ogród koszmar dzieci jeszcze;-)
25 lipca planujemy troszke odpocząc i zrobic wypad pod namiot ale nie wiem jak to pogodzic bo mam jazdy 3 dni pod rząd do tego remont skończenie pokoju chłopakom nie wiem a czasu tak mało doba za krótka lato do bani u nas ciagle pada tzn. rano owszem słonko parówa jak nic a po południ leje burze prad wyłączą i siedze a dokładniej koczuje z dziecmi przy zabawach
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko![]()

No to teraz siedze i mysle. Maly zasnal kolo 4ej i spi do tej pory z mala przerwa na mleko. Czasem tak ma ze zasypia i spi do rana a ja sie dzis martwie czy to nie jakis zly objaw. 
Noc przebiegla w porzadku wieczorem kolo osmej obudzilam go i wyrwalam na spacer na nim sie rozbiegal i juz wygladalo to lepiej. A dzis obudzil sie z wielkim apetytem i energia wiec mysle ze wszystko dobrze
Ale strachu sie najadlam
Brzuch mam strasznie gruby 130cm w pasie
Strasznie ciezki i jest i ogolnie to juz bym chciala urodzic. Tym bardziej ze maz robi nam niespodzianke i przyjezdza w przyszlym tyg na 3 dni to moglby sie maly urodzic w tym czasie. Musze z nim pogadac;-)