przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Witam sie z wami babki
U nas nic nowego idzie kolejna 4. Mloda dzis w nocy marudzila troche moze to przez to nie wiem sama. A ja osoatno jestem caly czas w biegu juz mnei to wykancza kiedy ja odpoczne nie wiem
bo za tydzien juz zaczyna sie szkola
ale na szczescie to ostani rok ti musze zmotywowoac sie zeby w koncu zaczac pisac prace
U nas nic nowego idzie kolejna 4. Mloda dzis w nocy marudzila troche moze to przez to nie wiem sama. A ja osoatno jestem caly czas w biegu juz mnei to wykancza kiedy ja odpoczne nie wiem

a ja sama dostałam nakaz przepłukiwania mu tego kiełka taką fajną kolorową strzykawką żeby jedzenie sie tam nie gromadziło i zeby znów nie zrobiło sie co było. Po powrocie chodził i chwalił się każdemu jaką dosał naklejkę z dielnym pacjentem i full prezentów za odwage 
cóz to ze ma wysunięte do przodu jedynki i to sporo to wiem ale żeby od razu taka drastyczna nazwa?
. Mam ponad 4cm szyjkę, zwartą i nie muszę się na razie niczego obawiać. Wiecie… z małym dzieckiem ciężko się oszczędzać
… no i martwiłam się trochę…
, choć po tym co ostatnio go skrzyczałam, to się słucha.
… uff… W grudniu płakałam, że mam jeszcze tyle do napisania, a w maju w pierwszym terminie się obroniłam. Także nie ma co, trzeba podwinąć rękawy i się poświęcić na te kilka miesięcy. Jest to inwestycja na całe, lepsze życie.

… domyślam się co czułaś… współczuję! 

. Na dodatek Bartek dzis w nocy zaczął gorączkować z nosa leci:-(och mówie Wam ciężko mi:-(