Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie śpi w dzień,a wieczorem nie mogę jej zagonić do śpiochania
Skąd ona czerpie energię?! Wczoraj zasypianie zajęło nam 45 minut,dziś trochę krócej,ale ja juz prawie zasypiam -a ta ciągle na wysokich obrotach
Byłysmy jednak na krótkim spacerku nawet 2 razy!

Ale te nasze miśki to są do nas przywiązane co? U nas po powrocie było tak samo.... Wy jeszcze 2 wesela do obtańczenia-no nieźle!:-)
Fajnie,ze M przemyslał i chce druga dzidzię:-) A z Amelką będzie dobrze,nie martw się na zapas
A co do jedzenia u nas to śniadania i obiad ok,natomiast kolację moje dziewczę by najchętniej wyeliminowało
Mleko modyfikowane i kaszkę odstawiła sobie już dawno temu:-(
Szybkiego powrotu do formy!

Odstwiłam jej też kakao i mleko w ogóle i czekam. Wyrzucam sobie,że może za wcześnie jej zaczęlam podawać takiego zwykłe mleko:-(Ale tego modyfikowanego nie chciała prawie wcale,więc jak zasmakowała w kakap to ja byłam cała happy,a tu masz! Mam nadzieję,że to jej szybko przejdzie i pewnie spróbujemy od nowa...zauwazylam ze Sewek ma na posladkach takie czerwone suche miejsca ... - oooo jak siada sie na nocnik i potem ma sie takie odbicia to dokladnie w tym miejscu i teraz nie wiem z czego to jestcz z tego siadania na nocnik a jest po kazdym jego zalatwieniu myty, czy moze od kakao - bo jest uczulajace
smaruje mu to alantanem i ma to juz lepsze ale gdybym go nie smarowala to pewnie porobily by sie z tego pekniecia
co sadzicie o tym dziewczyny???

a oplacilo sie 

;-) napewno zrobicie co bedzie sluszne 
juz sobie wyobrazam co by sie dzialo 

Oli mając 3,5 roczku tez raz w tygodniu jeszcze podsypia 
zache mu się jak już wszystko wróci na dobre tory ja sama czasem mam dość ale ktos tu musi trzymac ręke na pulsie