reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Witajcie
kurcze ja dzis nie wyspana....
nie umialam zasnac a jeszcze wczoraj nie mialam jak siedziec na kompie bo wiecznie byl zajety :confused2: wiec poszlam z malym spac po 20 ale zanimm zasnelam to troche minelo...
dzisiaj bylismy w leroy merlin po kafelki bambusowe do laznieki
zaplacilam kur...cze ponad 600 zl :szok::confused2: masakra....
a do tego jeszcze nie mam humoru bo dzwonilam do Panstwa G. i co sie okazalo nie wyrobia sie z wyprowadzka do 15 tylko zostana do konca miesiaca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-:)-( a my potem bedziemy zapieprzac jak te zuczki gnojoki :confused2::confused2::confused2::confused2::confu sed2::no::no::no::no::no:
wrrrrrrrrrrrrrrrrr

no a mala mi buszuje kopie mnie w zebra i siedziec nie umiem :confused2::sorry2:

haha mysza - no wlansie po tym co dzis uslyszlam jakos sie nie ciesze ... przeprowadzi szybko sie nie doczekam :confused2::confused2::confused2:

syneczki zdrowka dla Oliwierka - wpsolczuje bo jak dziecko chore to potrafi dopiero dokazac...

przyszlirodzice to do dziela :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Cześć dziewczyny!:-)
Poniedziałek... m w pracy, Michaś śpi i w końcu mam chwilę dla siebie!:cool2:
U nas nic nowego. Tydzień szybko minął nie wspominając o weekend'dzie. Mieliśmy gości z dziećmi i jestem tak ogólnie wyczerpana po całym tygodniu z m w domu.

patrysia - gratuluję tak dobrych wyników! To świetnie, że malutka jest zdrów jak ryba! Śliczne zdjęcie, normalnie podobna do Sewcia!:-D
Całe szczęście kawa nie była gorąca...
Kafelki owszem... kosztują, ale za to będziecie mieli śliczną łazienkę! :tak:
A co do wyprowadzki, to radzę byście uzbroili się w cierpliwość... Jaki macie termin w akcie notarialnym?
przyszlirodzice - każda decyzja o posiadaniu dziecka wydaje się być w nieodpowiednim czasie... tak to już jest. Musicie się z m dobrze zastanowić i szczerze porozmawiać. Musi to być wasza wspólna decyzja.
Zytka - i jak Wam idzie z popołódniową dzemką?
Co do pogody, to masz całkowitą racę... rozpieściła nas, a teraz trudno się przestawić.
Jak było u teściów?
Dziękuję za życzenia zdrowia.
Mysza - zdjęcie Martynki jest na 1150 stronie. A co do zwolnienia, to owszem. Od września nie chodzę do pracy.
Syneczki2 - dużo zdrówka dla Oliwerka! Mam nadzieję, że już lepiej się czuję!
A jak tam Amadeuszek, dalej wchodzi na sedes się załatwić?
Uczę języka niemieckiego.;-)

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
anna ajra - no wlasnie w akcie mamy ustalone na 15 pazdziernika - i oni ten termin przekrocza!!! trudno przeciez nie wygonie ich na bruk mimo tego ze nam spieszy sie bardziej niz im jedynie pojedziemy i uzgodnimy to i w miare mozliwosci przesuniemy szybciej ta ich wyprowadzke :tak:

maly zaraz pojdzie sie kapac i spac...
a te plamy to napewno nie od kakao...
raczej albo majtki albo cos co go tam drazni...
nic nie schodzi jedynie poprawia sie skora - nie jest taka popekana...
ale dostalam masc od znajomej posmaruje mu tym i zoabczymy jak jutro bedzie :tak:

no a to Sewi i jego wariacje :-D no i spacer ;-)
seeeeeewi0214604595.jpg

seeeeeewi0034264726.jpg

Z okazji urodzin przyjmij Kasiu (Kluska79)
najlepsze życzenia!:-D
osiemnastka-urodziny.jpg

Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz
oraz o czym marzysz.
Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat.
Dużo zdrowia, bukietu kwiatów co dzień,
miłego słowa co chwilę
oraz szczęścia przez cały czas!

Ostatnia edycja:
reklama
Patrysia - a ja się patrzę i n ie mogę sobie przypomnieć kiedy Misiak miał tylko 4 dolne zęby :-D Super Sewcio wygląda :-D
hehe no ale smiesznie wygladaja te jego dwojki takie kly :sorry::laugh2::laugh2:
narazie ma 10 zebow i nic nie widac zeby nastepne szly - chyba dobrze licze :eek: a moze przeoczylam jakies zebolki :zawstydzona/y:
Z okazji urodzin przyjmij Kasiu (Kluska79)
najlepsze życzenia!:-D
osiemnastka-urodziny.jpg

Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz
oraz o czym marzysz.
Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat.
Dużo zdrowia, bukietu kwiatów co dzień,
miłego słowa co chwilę
oraz szczęścia przez cały czas!
ja rowniez sie dolaczam do zyczen :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
kasia- to i ja dolaczam sie do zyczen:)
a ja wczoraj kupilam sobie kwas foliowy:D i zaczelam lykac:)
no to jakis krok do przodu jest :laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry