reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
hihi Gosia pojechałaś po bandzie: primo z weekendem, po którym musisz dochodzić do siebie - halo, czy to nie jest dokładnie odwrotny kierunek?? żyjesz innym rytmem niż miliony Polaków :-D:eek::-D secundo, że to niby kochane chłopaki fundnęły nam po dzieciaku heheheh - norrrmalnie działalność chartytatywna z ich strony, popytam na osiedlu, może ktoś jeszcze się zgodzi w zamian za samochód :-D:-D spodziewam się tłumów, ale auta dam tylko tym, którzy będą skuteczni hihihi. Gosiaku a z jakiej to okazji twój mąż tak jeździ, jest żołnierzem?
Kluska Dominiś uroczy, mamy taką samą czapkę, ale u nas nic spod niej nie wystaje, oprócz niebieściutkich oczu i noska, chyba poczekamy jeszcze ze 2 lata na takie włosy :)

hej laseczki .Wiem wstyd na całej linii:zawstydzona/y::zawstydzona/y: przepraszam:sorry:;-)
Zycia, Rekinasia :sorry: jestem kobitki- dzieki za skuteczne przywołanie.Az mi sie tak jakoś zrobiło,ze... usiadłam i pisze i to z Niką obok- a to jest misja specjalna normlanie:-D Wciska sie mi tu co chwila, klikac chce rzecz jasna- ale sie postaram pare słów napisac;-)

Przede wszytskim Kluska79 witaj serdecznie po dłuuuugej przerwie.Cieszą wiesci twe odnosnie twarzy Piotrusia, ale za to ADHD . Będac jeszcze w PL była pani psycholog u Martysi w przedszkolu i zrobila taki maly wykład dla rodziców odnosnie tej "choroby" -wytłumaczyla to tak dokładnie ,ze do dziś pamietam jej slowa i wszytsko co sie wiaze z ADHD- łatwo nie jest- i rodzice takiego dziecka musza miec wiedze na ten temat i duuuuzo cierpliwosci i wyrozumiałosci- jednak mozna to powolutku "poskromic".Wierze w Was w Piotrusia... A Dominis no cóz- zazdroszcze :-p ale tak pozytywnie;-) sliczny chłopczyk i te włoski- wyglada cudnie.Pozdrawiam Cie serdecznie.I do zyczen skromnie się dołączam:rofl2:

anna_ajra czy jak juz Ci mowilam ,ze Martnka to najpiękniejsze imie jakie mogłas wybrac :-p:-D:-D wiem wiem- mówiłam,ale moge to powtarzac :cool2::-)

Rekinasia jak przeczytałam "no no sie kaszle" to miałam rogala od ucha do ucha i to na głos nawet :-D:-D Zycia wybacz kochana- szlafroczek zapewne piękny ,tylko to tak fajnie zabrzmiało i jeszcze ten komentarz rekinasi:-D:-D uwielbiam Was. Zyciaaa a tak powazniej to współczuje Marcelkowi.Oby poszło to sobie i nie wróciło. Jak Ty dajesz rade bez drzemki małej :szok: az mi ciary przeszły :-D normalnie szacun. Nikola sypia raz dziennie 3 h :cool2: tyle,ze wtedy nie wiem w co rece włozyć.Ale jestem happy .Jakby ona mi nie spała w dzien...- nawet nie chce myslec:-D

kasiu kochana- ja to w ogóle nie wiem o czym Ty do nas piszesz:sorry: serio- zacofana zem.Ale- sukcesow zycze .Jak najmłodszy krasnal?

Syneczki2 witaj witaj :-) i ja "zaczęłam" sobie chodzic do stomatologa..lepiej pozno niz wcale( pisze o sobie oczywiscie).zawsze sie tak paniecznie bałam,ze:sorry: teraz te sie boje,ale... zrobie i bedzie ok-moze sie nawet o aparat pokusze- daaawno juz powinnam ,ale jakoś nigdy nie było nas stac.... całuski dla chłopców.

przyszlirodzice... przez dzidzie wybłagac samochód? chyba ja czegos nie rozumiem.Ale wazne ,ze Ty sie w tym wszystkim orientujesz i trzymasz reke na "pulsie";-)

Gosia78 pozostaje mi zyczyc udanej zabawy ;-) a młody da rade- musi:-D A na te 7 tyg to ten domek zostawiacie tak sam sobie? czy moze ktos bedzie zagladał?

Myszaaa ty to jak po ogien zawsze:-D ale przynajmniej nadrabiac nie musisz:-D;-)

patrysia i Tobie powtórze z przyjemnościa,ze Nikola to cud imie;-) I oby Wam tez sie poukładalo po waszej mysli ;-)

laseczki moje- sie postram czesciej ,ale nie obiecuje. No dobra powiem Wam skąd moja nieobecnosc... Mam siostre starsza od siebie, która ma juz dwójke dzieci.A tam dzieci duze konie:-Dchlopiec 16 lat- moj chrzesniak:cool2: i córcia 14 lat. No i ...wlasnie ta moja siostra jest w 4 m-c ciązy :rofl2: mało tego to zadna niespodzianka a robione od stycznia cudo :eek::-D:-D Dlatego tez ciesze sie z nią jak wariatka i tak mi szkoda,ze nie moge byc z nią teraz:sad:widze ja tylko na skypie i nawet jak sie bobo urodzi to go na zywo nie zobacze...ehhh no ale jestem z nia codzien w inny sposób ten duchowy takze i oby wszytsko bylo dobrze:tak: Juz nawet planuje sobie co jej doreczyciel dostarczy ode mnie jak urodzi:-D Bo powiem Wam,ze myslałam,ze ona juz zakonczyła swoje kloniki:-D

Teraz mi sie dostanie od kropeczki ze posta walnęłam na 4 strony:zawstydzona/y: wybacz szefowo.

Ania przyszlirodzice - z tym samochodem to był oczywiście żart:tak:
Rekinasia - za dziewczynkę to i ja autko stawiam! A M jak się domyśliłaś to żołnierz, taki ze skrzydłami odrzutowymi:-D

Margericia - na jednej jest :-) Ale siostra będzie miała ciekawie :-D i wesoło do późnej starości ;-D

A u Gosi ;-) "oczko" widziałam ;-D Ania ja wiem czemu on chce drugie - tak jak napisała Gosia - będzie się kłócił że Amelka i drugie mają mało miejsca - i wiesz dwa wózki :-) i Vana sobie porządnego kupi ;-D

Pozdrawiam i żegnam się z ogniem :-D

Ojej ojej ale tempa nabrałyście człowiek dzień nie zaglądał i nie wiem teraz komu co miałam napisać to sie nazywa ponoć skleroza czy uroki życia straczego...? :-D:-D:-D

Przyszlirodzice
ja powiem tylko jedno...gdyby to moje czekało na moją akceptacje w sprawie zmiany samochodu czy choć w najmniejszym procencie liczył się z wyborem modelu już nie wspominając o marce to była bym w siódmym niebie. Przy przedostatnim wielce dał mi mozliwość wyboru koloru no i jakiś tam wybrałam, ale że oczywiscie "trafiła się niesamowita okazja której grzechem było by nie zacisnąć w garści" nawet tej czerni nie miałam :confused2: tak że jestem w szoku że Twój się z Tobą liczy albo to to moje takie odwrócone :eek::confused2:

Gosiu78 no popatrz Poznań :-D;-)
Czyli co? wypasiony weekendzik był :laugh2: niby wszystko pięknie łądnie miło przyjemnie i ciepło ale ja nieznosze takich ekstrawagancji z dwóch powodów pierwszy to sprzątanie przed a drugi mega bałagan kuchenno salonowy po :confused2: ale czego sie nie zrobi dla wyśmienitego towarzystwa :-D

Margaticiu no żesz ty kobieto ja już cię przejżałam, Ty małpiszonku potrzebujesz świadomosci ze jesteś w centrum :laugh2::laugh2::laugh2: niby nic cicho sza a jak wpadniesz to z mega rozpędu i wiesz że każdy z niecierpliwościa zaczyna czytać twego posta :-D:-D:-D ty to Wojewudzkiego-Bojewdzkiego sie mi nadajesz gada bys utemperowała i przygadała jak sie patrzy :-D;-)

reklama
anetka-dla neigo nie wazne moje zdanie przedwczoraj i wczoraj sie mocno scielismy az musialam wyjsc z domu i ochlonac;/ wczoraj przyszlam z pracy i czekam na mnei z bukietem kwiatopw mysli ze tym wszystko naprawi ehhhh... nie wiem czy to przez ta jesnien czy co ale czuje sie ajkas taka wypalona na nic nie mam ochoty i mam jesiennego dola

Do góry