Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

secundo, że to niby kochane chłopaki fundnęły nam po dzieciaku heheheh - norrrmalnie działalność chartytatywna z ich strony, popytam na osiedlu, może ktoś jeszcze się zgodzi w zamian za samochód 
spodziewam się tłumów, ale auta dam tylko tym, którzy będą skuteczni hihihi. Gosiaku a z jakiej to okazji twój mąż tak jeździ, jest żołnierzem? 
przepraszam
;-)
jestem kobitki- dzieki za skuteczne przywołanie.Az mi sie tak jakoś zrobiło,ze... usiadłam i pisze i to z Niką obok- a to jest misja specjalna normlanie
Wciska sie mi tu co chwila, klikac chce rzecz jasna- ale sie postaram pare słów napisac;-)
ale tak pozytywnie;-) sliczny chłopczyk i te włoski- wyglada cudnie.Pozdrawiam Cie serdecznie.I do zyczen skromnie się dołączam

wiem wiem- mówiłam,ale moge to powtarzac
:-)
Zycia wybacz kochana- szlafroczek zapewne piękny ,tylko to tak fajnie zabrzmiało i jeszcze ten komentarz rekinasi
uwielbiam Was. Zyciaaa a tak powazniej to współczuje Marcelkowi.Oby poszło to sobie i nie wróciło. Jak Ty dajesz rade bez drzemki małej
az mi ciary przeszły
normalnie szacun. Nikola sypia raz dziennie 3 h
tyle,ze wtedy nie wiem w co rece włozyć.Ale jestem happy .Jakby ona mi nie spała w dzien...- nawet nie chce myslec
serio- zacofana zem.Ale- sukcesow zycze .Jak najmłodszy krasnal?
teraz te sie boje,ale... zrobie i bedzie ok-moze sie nawet o aparat pokusze- daaawno juz powinnam ,ale jakoś nigdy nie było nas stac.... całuski dla chłopców.
A na te 7 tyg to ten domek zostawiacie tak sam sobie? czy moze ktos bedzie zagladał?
ale przynajmniej nadrabiac nie musisz
;-)
chlopiec 16 lat- moj chrzesniak
i córcia 14 lat. No i ...wlasnie ta moja siostra jest w 4 m-c ciązy
mało tego to zadna niespodzianka a robione od stycznia cudo 

Dlatego tez ciesze sie z nią jak wariatka i tak mi szkoda,ze nie moge byc z nią teraz
widze ja tylko na skypie i nawet jak sie bobo urodzi to go na zywo nie zobacze...ehhh no ale jestem z nia codzien w inny sposób ten duchowy takze i oby wszytsko bylo dobrze
Juz nawet planuje sobie co jej doreczyciel dostarczy ode mnie jak urodzi
Bo powiem Wam,ze myslałam,ze ona juz zakonczyła swoje kloniki
wybacz szefowo.
i wesoło do późnej starości ;-D

ale fakt- ostatni raczej dzwonek na dzidzie ;-)

tak że jestem w szoku że Twój się z Tobą liczy albo to to moje takie odwrócone 

;-)
niby wszystko pięknie łądnie miło przyjemnie i ciepło ale ja nieznosze takich ekstrawagancji z dwóch powodów pierwszy to sprzątanie przed a drugi mega bałagan kuchenno salonowy po
ale czego sie nie zrobi dla wyśmienitego towarzystwa 

niby nic cicho sza a jak wpadniesz to z mega rozpędu i wiesz że każdy z niecierpliwościa zaczyna czytać twego posta 

ty to Wojewudzkiego-Bojewdzkiego sie mi nadajesz gada bys utemperowała i przygadała jak sie patrzy
;-)

mam Ci ja ten jęzor
ale "dzięki" niemu wiele spraw udaje mi sie zalatwić ;-) ale nie zeby tam zzraz w centrum byc
buzka