reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Cześć dziewczyny!:-D
Dziękuję za pamięć i życzonka!
Zapowiada się fajny weekend… mam nadzieję, że zabierze mnie dzisiaj mąż na zakupy, kawkę i lody do galerii…:-p:-D
W niedzielę świętujemy roczek mojego chrześniaka! Przyjęcie jest zaplanowane w restauracji (tak jak i chrzciny były) więc myślę, że będzie swobodnie i pysznie.:-)
Bratowa chciała dla małego chodzik. Kupiliśmy taki:
1.jpg

A tak w ogóle to mam dylemat… nie wiem, na którą nakładkę na sedes się zdecydować. Dziewczyny doradźcie!
Pierwsza: NUK NAKŁADKA NA SEDES (760021153) - Aukcje internetowe Allegro

[FONT=&quot]Druga:hd-bro NAKŁADKA NA SEDES zapachowa - Disney (771395272) - Aukcje internetowe Allegro[/FONT]

Aniu wszystkiego naj naj naj spełnienia marzeń zarówno w życiu prywatnym jak i zawodowym.

Co do nakładki to my mamy tę drugą nawet identyczny kolor ;-) sprawda sie świetnie bo ma takei gumowe przyssawki co uniemożliwia wiraże po sedesiku i ten kubuś puchatek Ami mówi " misko ami siii"

Fotke z dzisiejszej tronowej gościny wrzuce wieczorem jak tylko kabel znajdę kto to wie gdzie się szwęda...

Aniu NUK mi się bardziej podoba; 'balkonik' super, Igorowi na roczek kupiliśmy podobny, tylko bez tylu bajerów, do tej pory się nim bawi, tylko teraz traktuje go jak fotel na kółkach, bo z przodu jest zagłębienie, w którym można siąść
Klusia to już wiemy kto nas na następny zjazd lutówek zaprasza :-D:-D grilowana rybka - mniam!
gdzie jest Cloe?? największe milczki się odzywają a ona nic... :)

Cześć Dziewczyny!
Nie nadążam za Wami jak Bozie kocham :) Mam problemy jakieś z kompikiem i nie mogę pisać na zaawansowanej edycji,dlatego wybaczcie mało kolorowego posta!

Anna_ajra- Aneczko kochana w tym dniu szczególnym życzę Ci mnóstwa miłości,samej radości i spełnienia marzeń! Buziaczkam Cie urodzinkowo!!!

Niestety nadal walczymy z wysypką,która mimo, że podajemy leki,smarujemy się, uważam na jedzenie Marcysi i robię jej po 3 dodatkowe płukania ubranek nasila się :( Rece mi się załamują, bo nie mam pomysłu na to cholerstwo,skąd się wzięło? Biedna ta moja Marcyśka....

Co do nakładki to widze że juz zdecydowałaś :) Daj znać potem jak się sprawdza!

Gosia- nie zdążyłam życzyc Ci udanych kolejnych 2 wesel... Mam nadzieję,że mimo tych 7 tygodni poza domkiem odezwiesz się w jakis sposób :) Poznań może być :) Autostradą do Łodzi 2 godziny,myślę,że szybciej będzie niż z Łasku :))

Rekinasia i Margaricia- no co Wy wiedźmy moje drogie pewnie,że się nie obraziłam :) Tylko widzisz Asiu ten szlafroczek (że do niego wrócę) to m.in. prezent z tego zaginionego bagażu,a zatem rozumiesz tą rozpacz tatusia,że to taki niewypał? :) Choć juz sama nie wiem czy to na pewno przyczyna tego uczulenia-wątpię...

Margaricia
- zazdroszczę Ci tych 3 godzin drzemki Nikusi,u nas bez zmian-kosmos!!! A Twoje dziewczyny-pierwsza klasa po mamusi rzecz jasna :)

Mysza- i my też mamy taki albumik z miejscem na pierwsze postrzyżyny :) Zaliczone u nas dzień po roczku! Jest tam miejsce poza ważnymi opisami na zdjęcia z rożnych okazji, a także na zdjęcia z USG, na opaskę z rączki itd. Fajna pamiątka :)

Patrysia- nowa fryzurka-super :)

Dziewczyny
życzę Wam wszystkim spokojnej nocki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry