przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
helol- patrycja fajowu piesio i kafelki w lazience sliczne tez mi sie takie podobaja ;p
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ciągle tylko ryk pisk łzy i krzyk. Co chwile inne powody do złości a jak nie ma tego co sie chce to ryk i rzut na podłogę i potrafi tak leżeć i płakać baaa drzeć się nawet 30 minut po czym nagle jak ręką odjął uspokaja sie i tuli. Teraz dokłądnie pamiętam jak to było 2 lata temu z Oliwierkiem z tym ze Ami jest sporo trudniejszym zawodnikiem bardziej upartym. A co najgorsze wiecznei pcha się na ręce cały dzień każe sie nosic a ze ja twarda to ciągłe łzy. Może i brutalne ale widze ze na niego akurat bardziej działa stanowczość i moja konsekwencja nei ulegam gdy dochodze do wniosku że za dużo wymaga a wtedy poryczy poryczy i jest ok a jak czasem serducho mi sie przełamie i mały terrorysta dopnie swego po chwili jest powtórka z rozrywki. Ehhh a było tak pieknie 

Nie maja nawet na podstawowe aktykuly dla dziecka typu kosmetyki, pampersy, obiadki, ciuszki. zyja na lasce matki ktora niestety tez ledwo wiaze koniec z koncem. moze ktoras z was moglaby pomoc moze ma zbedne ciuszki dla dziewczynki od 6msc wzwyz??Albo moze zrobic dla nich jakas mala paczuszke. Zblizaja sie swieta a one niedosc ze w zalobie to jeszcze bez srodkow do zycia. Prosze zrobcie cos dla tego dzieciatka co nie jest nic winne sytuacji i zostalo osierocone.
no ale trudno najwazniejsze zeby mloda byla zdrowa