reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witamy sie w Nowym Roku
Anna ajra wszystkiego najlepszego i ogromne GRATULACJE!!!!:tak::tak::tak::tak:MARTYNKO WITAJ!!!!!

Patrysiu no nareszcie sie odezwalas do nas. Dobrze ze u was wszystko w porządku:tak:

reklama
Ania_ajra gratulacje!!!! zdrówka dla was obydwu :-D:-D ale masz timing - 1 stycznia, Martynka zawsze będzie miała wolne w urodzinki :)
dziewczyny wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

Witam dzisiaj...
M juz poszedl do pracy, rano bylismy jeszcze w aptece, po chlebek i u mojej mamy bo tesciowej nie bylo... :dry: a chcialam wziac jeszcze koszule nocna i kapcie i poprac sobie to wszystko....
potem zjedlismy z mlodym sniadanko i teraz oglada "happy feet" wiec chwila spokoju, piesek tez spi wiec nie lata po mieszkaniu i nie gryzie nam wszystkiego :blink:
No ale ja mam zadanie jak maly pojdzie spac a za niedlugo go poloze - musze poszukac tego kabla z aparatu - wiem ze gdzies tu jest ale pytanie - Gdzie ??? :sorry2:
No dobra to ja zmykam musze gary pomyc bo od wczoraj zostaly :-D
hehe potem pomyje podlogi pranie wstawie bo znowu cos tam z kosza wyskakuje :-)

jak narazie zmykam papapa

snna-ajra moje gratulacje, gapa przegapilam. Wszystkiego co naj dla ciebie i Martynki.

Patrysiu teraz czekamy na ciebie:tak:

Witam dzisiaj...
nocke mialam do dupy....
jestem nie wyspana...
nie umialam spac albo chodzilam siku albo pic albo pies piszczal bo zrobil kupe i musialam sprzatac a potem jeszcze Sewek co chwile do ans przychodzil i musialam go odprowadzac do swojego pokoju
ojjjjjjjjj....... :no::no::no::no::no:
a dzis mialam isc na badania (morfologia i mocz) ale jak zadzwonil budzik to powiedzialam ze to pieprze jutro pojde... i spalam dzis do 10
moj dal sniadanie malemu i byli prawie cicho wiec nawet to nadrobilam... :sorry2:

kaska czekajcie czekajcie :-D:-D:-D:-D:-D

Cześć Dziewczyny!

Zaczęło sie na dobre u nas z remontem:tak: Dziś weszli fachowcy i zaczęli od wyburzania ścian,jak poszłam zobaczyć efekty to się zdziwiłam,że takie duże mieszkanie mam:-D M się zapalił,że może by jednak nie wszystkie ściany stawiać i zrobić trochę wolnej przestrzeni,ale nie wiem... Dziś też zamówiliśmy porządne drzwi wejściowe,w pon. mają montować, a zatem dzieje się!:shocked2:

A jakby stresu było mało to Marcysia przechodzi ostra fazę buntu niestety:-( Wczoraj nie chciała wsiąść do samochodu i jej głupia ustąpiłam i zrezygnowałam, bo sobie myśle może dziecko ma jakieś przeczucia i lepiej nigdzie się z domu nie ruszać:sorry2: ale jak dziś próbowała powtórzyć manewr to sie juz nie dałam zwieść i skończyło się na histerii na maxa:-( Ach... Czasem się zastanawiam kto kogo wychowuje?Ja Marcelka czy ona mnie?;-)

Dziś Anna_ajra miała wyjść do domku z Martynką i Ania obiecała,że się odezwie na BB,ale pewnie taka stęskniona domku i Michasia najzwyczajniej odezwie się później:tak::-) Malutkiej apetyt podobno dopisuje i jest przesłodka:-)

Patrysia-no to teraz Ty i potem będziemy czekać na kolejną odważną z nas;-):tak:

Buźkam Was Dziewczyny i spadam jakieś prasowanie uruchomić,muszę wykorzystać to,że moje dziewczę dziś o przyzwoitej godzinie poszło śpiochać:tak:
Dobrej nocki!!!

witam sie:)
a nam sie przyplatalo jakies dziadostwo znow:-( mala ma jakies ropne krosty w buzi smaruje jej nystatyna i Aphtinem.Nie chce jesc ale pije po troszku, smoczka tez nei chce bo ja boli:( i nocki nie przespane chociaz dzis bylo juz lepiej budzila sie moze z 7 razy bo wczoraj to byl koszmar 15 minut snu 15 minut usypiania i tak cala noc. bidulka.

A mnie znow dopadla jelitowka ehhh jak ten Nowy Rok się zaczął

Bylismy u lekarza i bidulka moja i ma zapalenie jamy ustnej:(:-:)-:)-:)no:
Dalej nystatyna + sachol+ bioaron c+ tantum verde i może sie leczyc z tydzien albo i dluzej Boze zeby jej szybko przeszlo tak mi jej szkoda. Tesciowa pisala teraz ze jak jej sacholem starła to bidulka glodna taka byla ze cala miseczke platkow z mlekiem zjadla jak mi jej szkoda i chce mi sie razem z nia plakac.:-(

U nas po malutku dzieciaczki na szczęście zdrowe przed świetami tylko Bartek miał zapalenie oskrzeli ale dzis jest juz wszystko ok.
przyszlirodzice dużo zdrówka dla córci.

Zytka ach te remonty:tak:A na wieści od anny ajry pewnie troszke poczekamy niech sie kobieta zaklimatyzuje w domku:tak:

reklama
Do góry