Rekinasia
La Mamma
Przyszlirodzice biedactwo, jak to musi boleć
( afta boli a coś takiego??
Zytezcka oj mięciutke serduszko, co? a wiesz, co się mówi? 'kto ma miękkie serce, musi mieć twardą pupę'
Igi tych gierek próbuje rzecz jasna, ale ja nie jestem zbyt dobrym materiałem
) już prędzej tatuś
dzisiaj Igor zrobił na mnie wrażenie
wywalił rano wszystkie swoje ciuchy z szuflady, poprosiłam go w locie, żeby posprzątał, ale odmówił
prosiłam tak ze dwa razy i nic. Po czym Igi wspomniał coś o Bobie Budowniczym, oznajmiłam, że jak posprząta, to mu włączę. za chwilę mnie woła, ubrania posprzątane!
co prawda złościł się trochę, bo tak upchnął wszystko w jednej szufladzie, że się nie domykała, ale posprzątał - norrrmalnie cud wychowawczy hihihihi zgodnie z umową, włączyłam mu Boba :-)
po świętach Igor zaczął się budzić w nocy i się awanturuje o jedzenie
(( mówię wam, mamy dość. dzisiaj w nocy w końcu dostał butlę ciepłej wody, wypił wszystko i się położył spać, ale taki przerywany sen.... spaaaać! 
Patrysia mogliście trochę odczekać z pieskiem... za chwilę będziesz miala 3 maluchy na głowie
Ania_ajra odezwij się
pa!
Zytezcka oj mięciutke serduszko, co? a wiesz, co się mówi? 'kto ma miękkie serce, musi mieć twardą pupę'

Igi tych gierek próbuje rzecz jasna, ale ja nie jestem zbyt dobrym materiałem dzisiaj Igor zrobił na mnie wrażenie
co prawda złościł się trochę, bo tak upchnął wszystko w jednej szufladzie, że się nie domykała, ale posprzątał - norrrmalnie cud wychowawczy hihihihi zgodnie z umową, włączyłam mu Boba :-)po świętach Igor zaczął się budzić w nocy i się awanturuje o jedzenie
Patrysia mogliście trochę odczekać z pieskiem... za chwilę będziesz miala 3 maluchy na głowie

Ania_ajra odezwij się
pa!
Choć gdzieś natrafiłam w necie na art. że wszystkie Marcelinki Marcelki Oliwierki i Piotrusie tak mają 

ale ale dziewczynki... jestem pod ogromnym wrazeniem i Niki i małzonka
Przyjęła to tak naturalnie,ze tatuś będzie z nia spał ,ze normalnie uwierzyc nie moglam.Owszem po wypiciu butli przez jakis czas caly czas słyszalam".. a mama ?" ale zero placzuI nie lulal jej tylko połozyl się obok Ona sie pokręciła i zasnęła..Mało tego mi schodzilo z nią jakieś 30- 40 minut-bo się dziecię nagadac własnie wtedy nie mogło, a on wyszedł od niej po 20 min
Ale to jeszcze nic! Najwiekszy nas sukces to....nasza drzemka w południe.Oczywiscie lulałam ja
I tak tez wlasnie jest do dzis- oby juz tak zostało...
Martyna jej pozwala na wszystko,zeby tylko Niki sie nie darła

może od początku…
Dostałam nieregularnych skurczy co 10, 5, 7, 15 minut. O 4:00 obudziłam Adama, pytając „czy jest gotowy” po czym on na to, że „tak” i obrócił się na drugi bok
… Diagnoza lekarza była niejednoznaczna. Razem z oddziałową stwierdzili, że to czop śluzowy tak się sączy
Nie chcę wspominać
, bo myślałam, że po ścianach będę wchodzić. Najważniejsze, że wszystko się uspokoiło.