Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

My planujemy torcika w sobotę dla Dziadków i chrzestnej,ale wszystko pod znakiem zapytania bo Marcyśka dziś kicha i chyba będzie katar:-(
A Ty zawsze bądź dobrej myśli!!! Ale miałam przeczucie co do Patrysi co?

skąd ty bierzesz tyle energii?? mogłabyś oświetlić całe miasto tymi pokładami

tak jak napisała Rekinasia ostat nio było głośno o duzej zawartosci rteci w neiktórych szczepionkach i ze w Polsce ogólnie szczepi sie na duzo rzeczy neipotrzebniekwiatuszek nie pamietam juz nazwy;/ musialabym poszukac w ksiazeczce a ja nie czytalam zadnych skladow;/ jaka rtec ?;/

) ale cuż liczy się inwencja
;-)

Cośczujęże zaliczęsaunę i siłownie w jednym
Koniec spokoju uciekam dopotempa ...Oliwka bieże się za klawiaturę
W poniedziałek była lekarka i powiedziała, że oskrzela i płucka czyste, a katar minie w przeciągu tygodnia, także jestem już spokojna, tym bardziej, że poprawa jest widoczna.
. Jesteśmy z niego tacy dumni. Nie ma z nim żadnych problemów… ani z zostawaniem, jedzeniem, czy sprzątaniem.
Grzecznie się bawi, choć jeszcze jest trochę wstydliwy. Przy zabawach typu „kółko graniaste”, czy „stary niedźwiedź mocno śpi” woli stać obok i patrzeć. Obecnie grupa liczy 10 dzieci, ale jest 3 (łącznie z Michałkiem). Mam nadzieję, że po tygodniu nie zmieni zdania i nadal będzie chciał zostawać.