przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
kwiatuszek- w koncu sie wzielam za siebie bo ile mozna heh;p
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kopenhaską robiłam sobie dwa razy i już wiem, że nie dałabym rady po raz trzeci. Też muszę zrzucić tłuszczyk ciążowy, ale nie chcę robić tego zbyt gwałtownie, ażeby skóra nadążyła. no i sie pochwalic wam ciotki chcialam ze bylam przez 13 dni na kopenhaskiejwytrwalam ale jestem z siebie dumna
zlecialo 6 kg
no i do tego jeszcze po 100 brzuszkow dziennie a od nastepnego poniedzialku z brataowa zaczynamy kapusciana
![]()
oj bedzie sie działo, licze sie nawet z tym, ze mi nowa chate rozniosą 

Moja duża kochana dwulatka! W sobotę w ramach prezentu,zabraliśmy ją do sali zabaw "Kinderplaneta" sie to nazywa
Ależ miała frajdę!Najpierw z pewną taką nieśmiałością podchodziła do tego,chyba była przerażona że jest taki harmider i dużo dzieci i w ogóle miejsce jest duże i tych atrakcji tyle
Ale potem dała radę i się świetnie bawiła! Obiecała sobie i jej, że jeszcze tam wrócimy
Zdarzaja nam się,nie powiem że nie, jakies pojedyńcze wybudzenia,ale to zwykle po jakimś dniu pełnym wrażeń,albo na piciu:-)A, no i śpiocha zwykle do 8:30:-)Oby tak dalej!
Wczoraj się strasznie wkurzyłam,bo zciągnęłam moją siostrę do Marcelinki, a sama udałam się do Sądu po prawomocny odpis KW,który musze złożyć w Banku i co?! I nic nie załatwiłam bo właśnie Bank nie odesłał jakiejś "zwrotki" i wpis nie może być prawomocny
no myslałam że mnie szlag trafi,bo uważam że to celowe działanie Banku i zwlekają,by jeszcze w tym miesiącu pobrać nam forsę z tytułu nieposiadania wpisu do KW
Co za banda!!!
Wpisowe jest 600 PLN,a opłata miesięczna 500. jestem ciekawa jak to wygląda u Was...

ale i tak najlepsze"a co to, a po co to" i tak przez cały dzień i mama chodz mama idz
:-)
przejeła prezent
Wszystko ok, choć bałam się że nic z tego nie wyjdzie Oliwka płakała i nie dała się dotknąc dzikusek mój mały
Pampersy używamy tylko na wyjście i na noc no wkońcu
u nas jak narazie nocnik się nie sprawdzaOliwka ślicznie dziękuje zażyczenia:-)
Impreza dwulatkwa udana Oliwka przeszczęśliwa całym zamieszaniem Dostała od nas lalkę dzidziusia którapłacze ssie smoczka podrzucana smieje sięi sama zasypia, tyle że jakoś nie rusza ją zabawka za to Julka zachwyconaprzejeła prezent
Dziś zaliczyliśy bilans dwulatkaWszystko ok, choć bałam się że nic z tego nie wyjdzie Oliwka płakała i nie dała się dotknąc dzikusek mój mały
I co najważniejsze zaczęla załataiać się na nocnikPampersy używamy tylko na wyjście i na noc no wkońcu
![]()