Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam się Kolejny dzień żałoby Ech aż trudno uwierzyć Cuż życie toczysię dalej i tylko lizę że przejmowanie władzy przez zastępców obędzie się płynnie , bez większych zawirowań
Oliwka witaj ponownie:-) Rodzinka cię się powiększa gratulacje
jak Oliwka i Bartuś?
Kwiatuszek jaktam dalej w dwupaku czy może Tymoteuszek już z nami jest
Ania 31 Bartusia przyjeli do przedszkola? Oliwka tez apisałam ale straszą mnie że zabraknie jej parę miesięcy Zobaczymy.
U nas wszystko po stremu Obie dziewczyny są chore wiec mam komplet dzieci w domu i czuję że sama się rozłoże lada moment![]()
, mnie mój mąż namawia właśnie na kolejne dziecko ale ponieważ on jest zajęty, rodziny blisko nie mam to cała opieka nad trójką dzieci spadłaby na mnie
. Do tego praca:-(, ale nie powiem... gdyby było 100% pewne ,że będzie dziewczynka... 
. Sama radość takie małe dzieci;-)
, jestem wściekła i troche się boję:-(
Zauważyłyście dziewczyny że na naszym forum dużo zaradnych babeczek, istne skupisko

potem w połowie marca byłam na nartach we Włoszech, wypoczęłam za wszystkie czasy, chociaż to tylko tydzień. Później Święta z moimi rodzicami w Wawie a chwilę pod świętami kupiliśmy rowery, żeby trochę razem jeździć. Ja za rowerem nie przepadam, ale towarzysko jeżdżę 

no i gratuluje nowego zakupu autka takie tez mi sie marzy