dawna cloe
Mamy lutowe'08
Rekinasia miedzy innymi dlatego Julę prowadzałam tylko do dwunastej Swoją drogą przekonana byłam że w prywatnym przedszkolu problem rozwiązą inaczej jak kazać dwulatkowi siedzieć na materacyku przez 1,5 h
Gratulacje pani magister
Trzeba było pochwalić się wcześniej Wypiłybyśmyz tobą szampana wirtualnego

Ania 31 na weekend byłam z dziewczynami na wsi i Julce też zacisneła się krtań
Mam nadzieję że wiecej się to nie przydaży
Wiem że moje dziecko uczula sierść psa ale pierwszy raz zareagowała w taki sposób.
Aniu mam pytania :Jak często przytrafiało się to Kubie? Jakie leki stosujecie ? i czy to ma jakiś związek z astmą?

Gratulacje pani magister
Trzeba było pochwalić się wcześniej Wypiłybyśmyz tobą szampana wirtualnego

Ania 31 na weekend byłam z dziewczynami na wsi i Julce też zacisneła się krtań
Mam nadzieję że wiecej się to nie przydaży
Wiem że moje dziecko uczula sierść psa ale pierwszy raz zareagowała w taki sposób.Aniu mam pytania :Jak często przytrafiało się to Kubie? Jakie leki stosujecie ? i czy to ma jakiś związek z astmą?
Jejku jak straszne jest wracanie do pracy po takiej przerwie....Czuje się jakbym pierwszy raz w życiu zaczynała pracę,nie mogę się tam odnaleźć:-(A przepracowałam tam 10 lat!!! Przy następnym dziecku wracam natychmiast.
a mąż przyjeżdża do nas na weekendy. Cały lipiec byłam z Piotrusiem i Jasiem u moich rodziców i dzięki temu troszkę odpoczęłam - mimo koszmarnych upałów i zapalenia oskrzeli, które przyplątało się do mnie pierwszy raz w życiu ...