reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

HEJ babeczki ja mam totalny brak czasu a jak mam chwile dla siebie to zawsze coś sobie wynajde ....

U nas dobrze Mateuszek to istne złoto nie dziecko ,wcale go nie ma tylko je i śpi .Mam nadzieję że taki grzeczny będzie a nie że póżniej mu się odmieni.

PRZYSZLIRODZICE GRATULUJE !!!!

ŁADNA.EX.PANNA gratuluję maleństwa ...miałam taki termin porodu jak ty ,ale u mnie maleństwo musiało mój brzuszek opuścić 10 września.Zyczę dużo miłości i cierpliwości.

MYSZA zobaczysz te miesiące ci zleca nie wiadomo kiedy ...a potem to zatęsknisz za brzuszkiem.
a tu trochę mojej gromadki
c1d6573a02afabb7c9dc1dae0ba8c535,10,19,0.jpg

7ee4ff6326ca002ef7d8c95168133453,10,19,0.jpg

8a68f53db5a3ccbbf294e1a3277b5cff,10,19,0.jpg

1931ef4809cd43e1a829d129fb0cc68d,10,19,0.jpg

c3f94a2cc934c4eebadddfb781faab8c,10,19,0.jpg

bb0ae2176ab6f4f857780eb8142fadf9,10,19,0.jpg

69aba1cb010ded1d14769495643d7d37,10,19,0.jpg

2dacfbcb695c1bf6d6f74a1545da8e8e,10,19,0.jpg

96decd2cc35dbb6abf93dc13c62e1c41,10,19,0.jpg

reklama
cześć Oliwka, podobne do siebie te twoje dzieciaczki, jak dwie krople wody i wszystkie śliczniutkie :-D kurczę, jak ten czas leci, dopiero co miałaś mikroskopijny brzuszek i już masz jednomiesięczniaczka :-D gratulacje!!!

CZY KTOŚ MI POWIE, DLACZEGO PO NASZYM FORUM HULA WIATR??????? :-:)-:)-(
u nas znowu się choróbsko przyplątało - chciałam pojechać w sobotę z Igorem na ślub koleżanki pod Bełchatów, ale Igi zaczął kasłać i dostał kataru :((( więc zostalismy w domu
szkoda, że tak szybko robi się ciemno, w lecie po powrocie z pracy można było skoczyć na 2 godzinki na plac zabaw a teraz Igora dosłownie roznosi, biega jak szalony, jeździ na krześle, aktualnie w nieskończoność spada z 'konia' (z poduszek) i każe mi sie ratować, bo jestem strażą pożarną :-D:-D inne opcje to wyjazdy do pożarów z Igorem, jako strażakiem wspomagającym :D
rodzeństwo chyba rozwiązuje ten problem - ehhh Mysza, zaczynam ci zazdrościć :)

aha, wczoraj zrobiłam Igorowi pierwsze postrzyżyny :D u fryzjera nie dal się dotknąć, więc w kąpieli udało mi się go przekupić obietnicą obejrzenia nożyczek i lizakiem. żałujcie, że nie widzicie efektów. Wskutek ograniczonej cierpliwości Igora i braku wprawy, grzywka wyje mu w jedną stronę, nad uszami po prostu ciachnęłam na prostu a z tyłu zrobiłam coś jak bob: opadające za uszami końce i najkrócej na środku :))))) jak dziadkowie bardzo skrytykują, to może dzisiaj poprawię - zostało jeszcze pół lizaka :D

Ostatnia edycja:
hej :-)
Bo każda czyta a żadna nie pisze :-)

Rekinasia - co do obcinania - to po moim ostatnim obcięciu - wylądowaliśmy u mojej kumpeli która ratowała wizerunek dziecka :-D maszynką na 8 mm :-D i już nie miał po tym swoich jasnych loczków :-)

Oliwka - niezła gromadka :-)

Ja też codziennie wpadam czytam :-) ale nie mam pomysłu co pisac :-) Ta ciąża jest inna :-) Bo odpocząć się nie da :-D Jak chce coś napisać to mi młode przychodzi - mama czytaj :-D

Jutro idziemy sprawdzić czy damy radę usiedzieć na "Żółwiku Sammy" w kinie :-) Mikołajowi już Nemo się znudził :-) już przylatuje przed pojawieniem się rekinów :-D

Ostatnia edycja:
no to laaaaseczki!!! zmobilizujcie się! bo inaczej nie będzie tu już po co zaglądać :-(parę słów na dzień dobry albo na dobranoc, a jak pogoda, a jak weekend a jak nastrój i jakoś się będzie kręcić.... a tak to.... Ania_ajra zapadła się pod ziemię, Patrysia się w ogóle nie odzywa, Margaritka nas porzuciła, Zytka się błąka nie wiadomo gdzie :-D i długo bym mogła tak wyliczać :)

Myszaaa jeszcze w kinie z młodym nie byłam, musimy spróbować, tutaj mamy kino, które robi poranki dla dzieciaków
Przyszlirodzice pisać a nie marudzić! hoho, ledwo mgr została od razu woda sodowa??? :-D:-D
u nas bardzo kreatywny poranek, Igor sam się obsłużył rano z nocnikiem, tylko... zapomniał wytrzeć pupy i rozsiadł się na sofie..... !!!! powstał jedyny w swoim rodzaju wzór tapicerki :szok: :wściekła/y:dopiero co pokrowce były prane
powywlekał z torby tenisowej taśmy do oklejania rakiety i je malowniczo rozwinął z rolek na dywanie.
Następna migawka, to Igi z uniesioną rakietą tenisową stojący na łóżku, rozbujał żyrandol :szok: na moją uwagę, co on robi, nie wolno bujać żyrandola, odparł rozczarowany, że już się przestaje huśtać.
ja już w robocie, zostawiłam ich samych, tylko spionizowałam M, w trosce o stan domostwa :-D

WAŻNE

Prosiłabym o usunięcie suwaczków pobranych z portalu maluchy.pl.
Strona na razie jest oznaczona, jako dokonująca zamachów- prawdopodobnie napadli na nią hakerzy.
Z góry dziękuje i Pozdrawiam :-)

Oliwka piękna gromadka! Gratuluję maleństwa!
Ładna ex panna gratulacje i powodzenia w początkach! Ja mam trochę tremę jak to będzie, jak będę się po cesarce czuła i jak ogarnę to wszystko...
Przyszlirodzice gratuluję pani magister!
Myszaaa to fakt, że w drugiej ciąży nie ma tak dobrze i odpocząć trudno, w końcówce to szczególnie doskwiera...
Całą resztę pozdrawiam ciepło!

Oliwka sliczna gromadka:tak:
Ladna ex panna gratulacje:-)
Najka dasz rade ja mialam 3 cc i jakos to bylo:-Dzycze szybkiego rozwiazania

A co u nas
wczoraj M wyjechal wroci na swieta. Bartek po chorobie wczoraj skonczylismy antybiotyk. W koncu zaczal troszke mowic wiecej czasami po chinsku rzuci slowem to nie wiadomo o co mu chodzi:-p

Hej

Ale ziiiimno :-D Już grzejemy - bo się nie da :-)

U nas po kinie wesoło - daliśmy radę 83 minuty filmu z jednym wyjściem na siusiu :-D Żółwik Sammy oglądnięty :-) Syn już wybrał kolejny film :-D Alfa i omega(co u nas przetłumaczyli zakochany wilczek ???)

Poodpowiadam jak wrócimy z sali zabaw :-D

Pozdrawiam

reklama
rekinasia- oj tam od razu woda sodowa;p

mysza-my zolwika wczoraj ogladalismy 2 razy;p sciagnelam sobie z internetu, nie widze mlodej w kinie jeszcze tyle na miejscu nie usiedzi..

a ja zamarynowalam miesko i przygotowalam brukselke i zaraz wlacze piekarnik, bo robie obiad niespodzianke dla mojego M ;]

Do góry