Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak i przy Mikołaju spojenie daje mi w kość :-) Ale przy Mikim to sobie poleżałam i tyłam
A teraz biegi, szaleństwa :-) Pomijając że na początku brałam duphaston a teraz nic nie muszę
(Przy Mikim już na luteinie od 25 tygodnia leciałam :-( )
Sam dojazd i co zrobić z MIkim jeszcze mnie przeraża :-)
Wydaje mi się że dobra organizacja to duzy sukces. Obecnie bliźniaki i Kuba chodza do szkoly rano zawoże Kube chłopaki ida na gimbusa zostaje mi tylko Bartek w domu a z nim jak pisałam wcześniej zero problemu moge wypić kawe w spokoju ugotować obiad sam sie bawi opowiada cos zabawkom ułozy sobie tory i jeździ autami i pociagami jak sie znudzi woła bajki tu tez potrafi sie zająć. Po południu jak odbiore Kube juz bawią się razem czasami Kuba ma coś zadane pokolorować czy wykleic Bartek też chce i robią razem potem wracaja bliźniaki odrabiaja lekcje uczą sie czasami maja wiecej tego czasami mniej czasami musze im pomóc. Moja 4 nie jest absorbujaca sami potrafia sie zajać soba. W soboty kiedy jesteś cały dzień wszyscy chłopacy wiedza ze musza mi pomóc w pracach domowych teraz kiedy m pracuje za granica. No i jakos sobie radzimy

MyszaaJakos sobie radzęWydaje mi się że dobra organizacja to duzy sukces. Obecnie bliźniaki i Kuba chodza do szkoly rano zawoże Kube chłopaki ida na gimbusa zostaje mi tylko Bartek w domu a z nim jak pisałam wcześniej zero problemu moge wypić kawe w spokoju ugotować obiad sam sie bawi opowiada cos zabawkom ułozy sobie tory i jeździ autami i pociagami jak sie znudzi woła bajki tu tez potrafi sie zająć. Po południu jak odbiore Kube juz bawią się razem czasami Kuba ma coś zadane pokolorować czy wykleic Bartek też chce i robią razem potem wracaja bliźniaki odrabiaja lekcje uczą sie czasami maja wiecej tego czasami mniej czasami musze im pomóc. Moja 4 nie jest absorbujaca sami potrafia sie zajać soba. W soboty kiedy jesteś cały dzień wszyscy chłopacy wiedza ze musza mi pomóc w pracach domowych teraz kiedy m pracuje za granica. No i jakos sobie radzimy
Co do alergii Kuby pani alergolog stwierdziła ze Kuba wyrósł juz niej na szczęście odpukac nie choruje mi teraz raz może dwa sie zdarzylo ale poradziliśmy sobie bliźniaki i Bartek należą do tych mało chorujacych jakis katar czy kaszel pojawia sie nie powiem ale dajemy rade![]()

,że gonie ich tak do pomocy
Może kiedys beda mieli łatwiej nie przypalą wody na herbatę
przynajmniej. A co do pracy mamy takie same plany
Ja miałam koleżankę która nauczyła się gotować jak pojechała na studia :-) Wcześniej mamusia wszystko szykowała :-)
a w tym roku w sierpniu przekroczę magiczny wiek 30 latek 
Oliwka jest na liście życzeń