reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Syneczki uu to tez nie ciekawie:-( może powinnaś podejść i prosic o zmiane leku?

A u nas po malutku na dworzu zrobiło sie cudownie to całe dnie dzieci spedzają w ogrodzie a mama na kopaniu sadzeniu sianiu gracowaniu i co tam jeszcze.....:-)czasami mam tak dość że:wściekła/y: Ale chcę żeby ładnie wygladało to musze sie poświecić:tak:
Pozdrawiam wszystkie

reklama
Syneczki - kurcze, biedaczek :-( a skąd ta choroba w przedszkolu - bo nie doczytałam ??
Ania31 - Ja musze się zebrać i uprzątnąć kawałek ogródka :-) Ale dziś widzę że się chmurzy :-)

A u nas rutyna :-D Mikołaj dziś ogląda Madagaskar :-) Wracamy doi pierwszych filmów które oglądaliśmy wspołnie :-) Mała przysypia w leżaczku :-D A ja próbuje ogarnąć ciuszki które dostałam :-) Same sukienki :-D I różowiutkie :-D

Niech Wam mili będzie wiosennie,
słonecznie i świątecznie.
Niech cieszą Wasze oczy
kolorowe pisanki i wielkanocne baranki.
Niech się w śmigus-Dyngus woda na Was leje,
A zając przyniesie radość, pokój i nadzieję.

Załączniki

• easter.jpg
    easter.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 48
jasne Myszko:-)
My wrócilismy od lekarza Kuba jest na wziewach juz od piatku mu podalam dzis lekarz potwierdizł ze ma brac dalej. Małż miał wrócicc po swietach niestety przeciąga się wszystko i bedzie później:-( Pogoda dopisuje to i pustki świeca

Wystarczy tu :-)

Ale spokojnie :-) Widzę że ucichło na maksa :-) Sama ostatnimi czasy nie wiem co pisać :-) Dzieciaki są wspaniałe... ale czasem mam ochotę wyjść i nie wracać :-)wnioskuje że to normalne :-D

Pozdrawiam i wracam do mojej dwójki z czego jedno płacze drugie marudzi :-)

Co do głosów - to za mało bym bestyje męczyła :-) chciałam pozamykać wątki na tajnym :-) Ostatnio ucichło i tam :-(

Myszko JESTEM OCZYWIŚCIE ZA

U nas po 4ro miesięcznej walce z mięczakiem przyszedł czas na ospę. W przedszkolu epidemia. Pierwszego z dwójki dorwało Oli oznakowany na główce wokół oczków, dłonie, usta :szok::szok::szok: stopy pośladki wokół narządu rozrodczego ale pomimo tego jestem z niego mega dumna w ogóle się nie drapał!!! niczym nie smarujemy łyka jedynie tabletki na tego konkretnego wirusa i takie małe śmieszne niebieskie by uśmierzyć swędzenie.
Teraz tylko czekam kiedy Amadeusza dopadnie.

reklama
Z okazji Dnia Dziecka, życzę Wam śmiechu w domu i lodów w niedzielę i przyjaciół najlepszych na świecie i wszystkiego, wszystkiego, co chcecie

Do góry