reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Cześć dziewczyny!:laugh2:

Ania31 - kwestia dobrego zorganizowania sobie czasu i pracy. Nie jest to łatwe, ale masz fajnych chłopaków, także poradzisz sobie!:wink:Trzymam kciuki!
Nie ma chyba nic gorszego, jak niekompetentni i pesymistyczni lekarze.:no: Na pewno kosztowało to Ciebie dużo zdrowia...?
kropecka - które to już zęby wychodzą Wiktorkowi?:confused: Współczuję nieprzesapanej nocy. Po waszych opowieściach, aż się boję pomyśleć, co nas jeszcze czeka...
Myyszaaa - ja też bardzo lubię oglądać CSI, to już jutro.:-) Będę o Tobie myślała.;-) Nawiązując do urlopu macierzyńskiego, to przysługuje na obecnie 18tyg. przy pierwszym dziecku i 20tyg. przy drugim. Pytałam się dzisiaj w pracy, nawet liczyłyśmy, kiedy mniej więcej mi się skończy.
agawa1 - GRATULUJĘ synka, no i nie mogę się doczekać zdjęcia!:-D Mój gin. też jest w stanie przyjechać do szpitala w każdej chwili, także spoko, ale w końcu płacę 110zł za każdą wizytę...
patrysia - przyłączam się do życzeń WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!

Buziaki

Hej - no chyba że wprowadzą taką fajną ustawę wydłużającą urlop macierzyński :-) choć nie pamiętam gdzie ona utknęła - wtedy przy pierwszym dziecku będzie już 20 tygodni :-) ponieważ planują wydłużyć macierzyński do 26 tygodni do 2012 - choć teraz to już nic nie wiadomo:-)

Myyszaaa - co za fajny brzusio! U la la... :-)
kropecka - a gdzie Twój Awatar?:confused:
Słodko musi Twój synuś wyglądać z tymi ząbkami.:happy:
Wklej może zdjęcie Wiktora. Zapewne potrafi już solidnie ugryźć mamę w palca? :-D

awatary zniknely a mi sie nie chce robic narazie nowego :)

jeśli chodzi o zdjęcie wiktora, to jedno z ostatnich. tylko zębów tu nie widać :)

wiktorekfb7.jpg

reklama
Hej!

Kropecka - to sporo ząbków jeszcze przed wami, u nas najgorzej było z piątkami zwłaszcza, że wychodziły 3 na raz, koszmar... po raz pierwszy dziecko gorączkowało z powodu ząbkowania. Śliczny ten Twój Wiktorek i w tym ubranku taki mały mężczyzna! Mój Pipotruś też szybko był ubierany w spodenki i bluzeczki chyba jescze nie siedział.

Anna ajra - na krzywą wybieram się jednak w środę tuż przed wizytą więc wtedy zdam relację...

Pozdrowienia dla Wszystkich!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry