Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ja myślałam że jestem tak 100 lat za murzynami jeśli moge to tak nazwać. jedyne co to w rozmarze 62 musze kupić parę sztuk pajacyków nie więcej jednak jak 3 lub cztery i w rozmiarze 68 kupić parę sztuk bawełnianych pajacyków no i kosmetyki dla dzidzi. I zacząc powoli przygotowywać torbę do szpitala jeśi sprawdzi się termin z USG i pod koniec stycznia maluch już będzie chciał być z nami;-)Reszta i tak będzie dokukupywana na bieżąco
Dobrze że nie robiłam większych zakupów Od taty mojego na gwiazdkę zarzyczyłam sobie nowy akumuator Samochód teraz dla mnie to kontakt ze światem a co jakby kiedys stanął mi na środku ulicy?
Więc poczekam po Nowym Roku óźniej z dwójką maluchów mogę nie mieć zbyt wiele okazji na robienie się na bustwo;-)
może ja Ci dam pieniążki i listę
to pewnie szybciej będę miała wszystko w domku :-) ale przewijak już dostałam
razem z wózkiem
Z anemią poradzisz sobie 
i znów nie wiem co chcę zjeść na obiad:-(
dzisiaj z bolu w nocy az sie poplakalam juz mialam dzwonic do lekarza ale jakims cudem zasnelam
- bolalo mnie w okolicy kosci ogonowej i pzrechodzil az do bokow - auc :-( musialam wzaic dodatkowa tabletke - szkoda ze nie idzie sobie samej poradzic z takim bolem...
ale w związku z tym że to wózek sprezentowany :-> nie narzekam i jak maleństwo wyrośnie planuje zakupić spacerówkę - małą i zgrabną:-) największą zaletą tego wózka jest gondola:-)
i jestem calkowicie za!