Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jakoś nieswojo.
Oczywiście większość dla Michałka o rozmiarze 62 i oczywiście nową czapkę! Rośnie, rośnie...
A tak w ogóle, to pojechałam po prezent dla 2-letniego siostrzeńca męża. 

Trzymam oczywiście kciuki i życzę owocnych starań!

Lepiej to zawsze trochę odciągnąć, niżeli mieć zastoje - odpukać...
za mało pokarmu. 
Daj znać, co lekarz powie na pępuszek!
Ja staram się za każdym razem pionizować Michasia tak max. do 4-5 min. (ale nie zawsze się jemu odbije). Nie wybaczyła bym sobie, gdyby coś mu się stało. Za zwyczaj daję mu jeszcze kilka łyków by zasnął lub się wyciszył. Wiem, jak maluszki słodko śpią po jedzeniu, aż żal je ruszać...
hmm...

Cieszę się, że już jesteś. Co do baby blues'a, to chyba wszystkie przez to przechodzimy...
Doskonale Cię rozumiem.

. Dziś jest lepiej, napiszę jutro jak po nocy, bo to może być wyznacznik w przypadku Zosi...Ciągle mam nadzieję, że to nie alergia, że jakoś jej przejdzie
, ale lepiej na zimne dmuchać...
a co do lali to pomysł świetny Muszę jej kupic taka co nawet w wanine bedzie mogła wymyć. Jak narazi e razem z mama chodzi na spacerki ja ze swoim m=wózkiem a Julka ze swoim . Takie dwie mamy idą

Przy Julce tez mi się trzęsły ręce bałam się nawet ubrac jej kaftanik bo myślałam że zrobię jej krzywdę Ika będzie dobrze
;-) Zobaczysz 

i humor sie porawia czasem fajnie jest zatęsknic za rodziną