Minesota
Fan(ka)
ladna.ex.panna - ta reklama tylko mnie wkurza... nie będę szczepić - ale ta reklama jest denerwująca:-) i już tak często że można mieć jej dość...
Co do mycia - to choć nie mam dziewczynki - to w szpitalu koło mnie leżała dziewczyna - z córeczką i jej kazali jedynie delikatnie przemyć :-)
Aggy - wiem :-) mały tak się na nas wkurzal... że szkoda gadać:-)
A teraz czekam na położną mówiła że będzie między 10 a 15 ... a ja już się denerwuje... bo nie wiem za co się zabrać:-)
Na rotawirusa może się zdecyduje - ale jak młody będzie miał pójść do przedszkola:-)
Co do mycia - to choć nie mam dziewczynki - to w szpitalu koło mnie leżała dziewczyna - z córeczką i jej kazali jedynie delikatnie przemyć :-)
Aggy - wiem :-) mały tak się na nas wkurzal... że szkoda gadać:-)
A teraz czekam na położną mówiła że będzie między 10 a 15 ... a ja już się denerwuje... bo nie wiem za co się zabrać:-)
my jeszcze nie zdecydowaliśmy co do szczepień, mamy dopiero termin na tydzień po Wielkanocy, ale na 100% się zdecydujemy na skojarzone (5 składników) i być może na pneumokoki. Któraś z was szczepi na rotawirusa??
Na rotawirusa może się zdecyduje - ale jak młody będzie miał pójść do przedszkola:-)
ktorą wy już dawno przeżyłyście
. Bylam wczoraj u pediatry i wszystko wg niej jest w jak najlepszym porzadku. Michalek ma sine nad gorna warga i troszke nad dolna- odkad podaje mu Infacol kolor znika na dluzej, a pani doktor stwoerdzila, ze to albo faktycznie te gazy, albo taka jego uroda. Powiedziala tez, ze jesli chodzi o wade serca to raczej sinieja usta i paluszki (paznokcie) a Michalek tego nie ma. Osluchala go tez czy nie ma szmerów- no i wszystko ok.Ufffff.Bioderka tez wg niej ok. Tak kolo 6 tyg. zrobimy usg. Jesli chodzi o szczepionki to pierwsza jaka tu daja to jest na gruzlice- z tym, ze aktualnie jest jej brak na wyspie i trzeba czekac- mi wstepnie powiedziano, ze w maju bede mogla przyjsc
Pozniej jest w planie ta 5w1- tutaj jest taki darmowy program , wiec bede szczepic wg tego harmonogramu. Zdecyduje sie na inne jak znajde chwilke czasu
i sobie o nich poczytam.
kiedy ja jestem całkiem nieprzytomna i nie mam najmniejszej ochoty go zabawiać ani lulać, bo w nocy 2 razy do niego wstaję a kiedy niespokojnie śpi, to budzę się i czuwam nad nim
Czy ci lekarze wszyscy są tacy znieczuleni i bez skrupułów???
Badając bioderka Michasia myślałam, że mi dziecko złamie w pół!
, byłam taka zła na tego lekarza, że Wam mówię... 
Mój synek budzi się też ok. 6 nad ranem zaraz jak się robi widno, chociaż wczoraj i dzisiaj wstał dopiero o 7:30!
A co do spania w ciągu doby, to ciężko mi powiedzieć...
zależy od dnia.
Moja położna nic takiego nie polecała. Zapytam się lekarki na szczepieniu.
Twoja Marcysia jest po prostu bardziej wrażliwa, jak to na dziewczynkę przystało.