Dzień Matki w szkole bardzo udany, dzieci mówiły piękne wiersze, każda mama dostała kwiatka i robione przez dziecko pudełeczko.
Była u mnie na kolacji teściowa, codziennie zabiera moje starsze dziecko do kościoła na biały tydzień po komuni, zaprosiłam ją na jutro na grila

, bywały między nami trudne chwile ale teraz jest ok. Obiecałam ,że będą krewetki,ona ich nigdy nie jadła,a ja je uwielbiam.
anna_ajra- Piotruś zachwycony tym,że wreszcie poświęciliśmy czas tylko jemu, film ok. ale gdyby nie mój syn to wybrałabym inny typ filmu. A co do opiekunki to jest to pani która prowadzi nam dom i widzi Dominika bardzo często ,gdybym nie protestowała rospuściłaby mi dziecko

Zresztą została z nim sama tylko 2 razy i to zawsze gdy malutki jest już uśpiony na noc. A mąż musiał zostać z aktywnym maluchem, byli sami przez 1 godz 45 min i poradził sobie świetnie:-), gdy wróciłam w domku była cisza,dziecko uśmiechnięte i ogólnie wszystko ok.
Paulineczka- nie mam pojęcia co ci doradzić jeśli chodzi o tabletki:-(
Rekinasia- przepis bardzo podobny do Paskala, tylko ja jeszcze dodaję 2 wyciśnięte ząbki czosnku do smażonej cebulki, następnie kurkume, mielony kminek,odrobine chile i garam masala. Pycha
Paty36,Zytka- ja również na razie zostaje z Dominikiem w domku:-)
Ania31- Bartuś wygląda na zadowolonego z posiłku;-)
Oliwka11- pracowita kobieto! chylę czoła przed Tobą,że sama robisz przyjęcie, ja bym chyba nie ogarneła.