Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Naprawdę rewelacja!
Super, co za mała gaduła...
i to nie tak "byle jak" sobie gaworzy, ale konkretnie gada! Uściskaj małego ode mnie! Jest przeuroczy!

No i jestem pełna podziwu, że już sam siedzi. Michaś też ładnie siedzi, ale jeszcze nie sam.
Napisze tak u nas już śmiesznie jest
a teraz tym przewracaniem - do pilota potrafi się dostać :-) plus nowe odgłosy pisków :-)

bo ona za chwilę będzie potrzebować :-)
ale jak wróciłam miałam mnóstwo energii dla małego :-)
z bratem to oni pewnie cały czas gadają 
, rekor_d jakiś
, wczoraj był debiut w samodzielnym siedzeniu, czasami posiedzi sam 2 minuty ,a czasami po 15 sekundach ląduje na plecach lub brzuchu.
, będzie więcej schylania.
, kolejny przystojniak Ci rośnie:-)
. Piotruś wyszalał się za wszystkie czasy
za to Jaś nie do końca jest zadowolony z tych naszych wypadów: przeszkadza mu strasznie ostre słońce więc cały czas był w pod namiotem albo spał w wózku
.
.

Dzień mam dziś strasznie luzny
:-) Od rana P. na obrotach, posprzątał w domku, był na zakupach, z michalkiem na spacerku. Ja sie wiec zajmowalam tylko i wylacznie soba:-)
Teraz zostalo mi juz tylko przygotowanie kolacyjki:-) Dziś michalek konczy 5 mieciecy!:-), a nam mija 6 rok bycia ze soba! Wspaniały dzień. Pozdrawiam cieplutko
Michaś stał się bardziej towarzyski i bezproblemowy, a dzisiaj tylko ranny spacer do brata w odwiedziny i chłodzimy się w domku.

sama nie wiem, jak to wyszło... może dlatego, że moja szwagierka ma małego synka Piotrusia i jakoś mnie się pomyrdało...