Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziś moje dziecko jest w przedszkolu Obyło się bez płaczu Dzielnie poszła do sali Juz o dwunastej odbiorę ją z przedszkola . Mam nadzieję że będzie jej się podobało.
Ale pusto w domu bez mojej Julki ... smutno jakoś.:-( Przyszlirodzice to fajnie:-)Najważniejsze by przyszły chrześniak rósł zdrowo
A Amelcia prześliczna Gosia 78 jak u was poszło?
Mój Piotruś pierwszy dzień w przedszkolu:-) Mąż zaprowadził go rano i na szczęście obyło się bez płaczu. Przynajmniej dziś. Podobno jutro może być gorzej, tak przynajmniej mówią przedszkolanki... Odbieramy go po 14. Ciekawa jestem strasznie jak sobie radzi czy wróci zadowolony...?
Cloe - mi też strasznie pusto i jakoś tak dziwnie bez Piotrusia... Żeby za bardzo nie zastanawiać się co u niego rzuciła się w wir sprzątania.
My po spacerku i po wizycie w szkole od jutra sie zaczyna
Kubus nie moze sie doczekać kiedy on dzis cała droge szedł i mówił ze zapomniał plecaka i pisaków
Bartus przespał nam całą droge w szkole tylko troche pogadulił teraz dostanie obiadek:-) Gosia78sto lat dla Jasia
pamiętam jak moje bliźniaki szły do przedszkola oni za drzwiami płakali z jednej strony ja z drugiej i tak przez dwa tygodnie potem sie przyzwyczili i było oki
Piotruś wrócił z przedszkola zadowolony. Podobno było fajnie, jedyne co mu się nie podobało to to, że do picia było kakao, którego nie lubi( choć nigdy nie próbował) i zwykła herbatka a nie owocowa czy soczek
Teraz wybieramy się nad jeziorko bo u nas dziś znów piękny dzień:-)
Witajcie!Kurcze mialm wam tyle napisac, zeby zabic czas, a tu takie cos. Czekam wlasnie na rozmowe mojej mamy z lekarzem. Tato mial dzis operacje. Pod pelna narkoza. I nie wiemy co jest grane. Mialam wlasnie do was pisac, ale zadzwonilam do brata a ten mi mowi ze dziadek moj umarl- taty ojciec:--no::---( Boze ja juz nie wiem co mam robic, taki mam metlik w glowie. Juz na wujka pogrzebie w zeszlym roku nie bylam, i niechcialabym znowu czegos zalowac. Ale lot mam jutro, albo w sobote. W sobote bedzie za pozno, a jutro... troche wczesnie.:---(Boze ja juz nie wyrabiam caly czas cos,,,, tylko zeby z tata okazalo sie ok....
przyszli rodzice z Amelki sliczna dziewczynka;-) z tymi włoskami podobna troche do mojej Iguni;-) ciekawe jak tam forumowe przedszkolaki sie mają po pierwszym dniu pełnym wrażeń:-) kluska ja tez sie wybieram w najblizszym czasie do Ikea odkąd dostałam katalog to go przegladam podczas wieczornego karmienia wybrałam regał i pólki w kolorze jasnorozowym do pokoju Igusi bo ściany ma w takim samym kolorze, a ze zabawek przybywa to bedzie jak znalazł mamusiom-nauczycielkom zycze powodzenia w pracy chyba teraz inaczej patrzycie na dzieci paulineczka współczuje sytuacji z którymi musisz sie teraz zmierzyc:-( trzymam kciuki oby wszystko dobrze sie ułozyło z tatą Ania31 gratuluje tak silnego synusia! chyba jako pierwszy z naszych dzieciaczków zabiera sie do chodzenia! moje dziecię ma juz strasznie rozpulchnione dziąsła na dole i na górze:-) świra dostaje czasem ale i tak spodziewałam sie czegos gorszego ząbków wyglądam lada dzień