reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

jaka wielka szkoda ze przystalo nam wysluchiwac litanii Pani aa nie ma co komentowac tych postow bo szkoda czasu na pisanie :tak: przeszczep jakich malo :-D
dawna cloe - racja :tak::-D
ania31 - u nas tak samo z pufa lub podobnymi rzeczami :-) dzem mniam napisz jak wyszedl :-D
paulineczka - niestety akurat na naszym forum takiego jakiegos gada mamy ... :sorry2: ale masz nas wiec z nami pisz czesto i slodz nam mniam mniam :-D

papa do potem

reklama
Paulineczka w koński ogon uczesz lub kitke na dole rozdziel na dwie równe części i przekładasz po cienkim kosmyku raz z prawej raz z lewej strony ciasno musi być
to jest pracochłonne ale fajnie wychodzi
Mam pomysł jak przyjda ze szkoły dzieciaki to zawołam siostrzenice M i zrobie jej zdjecia jak bedę ja czesała i wkleje:tak:

A co do dyni to muszę cos zrobic bo mam jej tyle ze przyjdzie mi dynie sama jeść:-D
znalazłam juz przepis tylko u mnie jakna złośc nie ma olejku pomarańczowego i musze czekac az M kupi i bede robiła jutro takze dam wam znać czy to jadliwe chociaz mój slubny gdzieś to jadł i mówi ze pycha także zobaczy sie

kropecka:tak:
Mysza jeśli nie problem to ja też poproszę

Jestem padnięta, miałam dzisiaj kilka spotkań biznesowych , do tego cały dzień na telefonie:dry:, za to obiad kupiłam w restauracji gotowy:-p.
Dominik wstaje przy meblach, śmiesznie to wygląda . Uwielbiam tego szkraba:-D
Za to starszy syn spóźnił się dzisiaj do szkoły - 15 minut ( moja wina bo zaspałam i za późno zawiozłam) i nauczycielka nie chciała go przepytać z tego co miał na dzisiaj się nauczyć. Uczył się wczoraj cały dzień bo pani zapowiedziała że będzie pytać,a jemu zależało na dobrej ocenie. Zgłosił się jak tylko przyszedł a krowa powiedziała że nie! Że następnym razem się nie spóźni. Wie że moje dziecko ma 3 km do szkoły i że jeździ ze mną, że mam małę dziecko Cholera jedna:wściekła/y:. Piotrek rozczarowany ,a mi przykro - czuję się winna.
annaagnieszka- Po co się tak napinasz? Daj już sobie spokój !

hej babeczki ,wiem wiem zaniedbałam was ale to wszystko ze ,komp nawalał i net a teraz wszystko gra i mam czasu wiecej!!! a poza tyc sie nie zmieniło jeżli powolicie to chciałabym znów byc w waszym gronie

no to rzeczywiście strasznie nie fair postąpiła nauczycielka. To miała być kara dla ciebie? Ja bym poszła i porozmawiała z nauczycielką, żeby mi wyjaśniła czemu tak postąpiła.

Olek też staje przy meblach i puszcza się i stoi bez trzymanki. W porównaniu z Wiktorem jest jakieś 2 miesiące ruchowo do przodu

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry