reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Do zainteresowanych kłos mam nadzieje ze widać bedzie
Kitka na dwa
raz cienki kosmyk z lewej raz cienki kosmy z prawej
i jak wyglada po czasie przekładania:)

Załączniki

• SN850288.JPG
    SN850288.JPG
    55 KB · Wyświetleń: 41
  • SN850290.JPG
    SN850290.JPG
    57,8 KB · Wyświetleń: 37
  • SN850292.JPG
    SN850292.JPG
    52,2 KB · Wyświetleń: 39
  • SN850296.JPG
    SN850296.JPG
    52,8 KB · Wyświetleń: 36
  • SN850302.JPG
    SN850302.JPG
    55,4 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Witajcie Mamcie!

U nas marudkowo :(Idzie druga dwójka na górze...Marcelek najchetniej spedza czas w związku z tym na rączkach,albo przy cysiu. Codziennie obiecuję sobie,że zabiorę się za prasowanie (którego cała góra mi się uzbierała),ale jak tylko dzidziol zaśnie to ja też odpadam :( M ciągle w pracy,jak ma jakieś wolne popołudnie to zwykle jest cos do załatwienia albo zakupy... Chyba przydałby nam się jakiś urlop poza domem,ale na razie szanse marne :(

Mysza- jak Mikuś i jego katar? Pokonaliście mam nadzieję!

Kluska- to Ci dopiero pani nauczycielka!Buźki wirtalne dla Piotrusia :)

Ania31-super instruktaż! :) Ja robiłam tak kłosa,ale bez kitki... A może to sie inaczej nazywało?

Pozdrowionka dla wszystkich!!!

NO cześć!!
Uch co za nerwowy czas może to przez pogodę albo brak snu. ??
Nic nie komentuje - nie mam ochoty i siły stawać po jakiejkolwiek stronie. Rację zostawiam do własnych osądów i sumienia. :-)

Myszko i Patrysiu kochane - mam dostałam i działam :tak:
Mysz co do kawy - to wiesz ze gdyby to było troszkę bliżej to byś się mnie nie pozbyła!!!:-p
Ania31 - opłaty bierz za wgląd do zdjęć. :-) Albo opublikuj poradnik: Fryzurki na cebulki dla córeczek :-). - Ja mówie serio nie naśmiewam się. !!!Zdolniacha z Ciebie i ze zdjęć wszystko można odczytać.

Apropo załamania na rynku - wiecie o tym że niejaki pan Jackowski wykrakał to jakiś rok temu?? Mój M czyta strone nautiliusa i pokazywał mi w zeszłym roku że będzie krach na świecie. Martwił się bo wzieliśmy kredyt i teraz się to sprawdza. A i Jackowski przewidział że po wyborachh w USA wybuchnie wojna na wschodzie - będą chcieli wykorzystać powyborcze zamieszanie. Ciekawe co będzie. Dla chętnych Fundacja NAUTILUS  -  niewyjaśnione zjawiska - zagadki świata - tajemnice nauki - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Polak który przewidział krach...
Dobrej nocki życze Wam

hejka:-)
ania31 no super instruktaz:tak: tylko patrzec jak mojej małej włoski podrosna to wypróbuje:-p
myszaaa to i ja poprosze maila na adres raqu@interia.pl;-) dzieki z góry
kluska mnie by chyba normalnie rozniosło jakby jakas babka tak postapiła z moim dzieckiem:wściekła/y: pewnie Piotrus na długo zapamięta ze nie mozna sie spózniac:zawstydzona/y: pamietaj ze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!:rofl2: a jak poszło spotkanie z architektem?
agawa lubie takie ciekawostki:happy2: w młodosci podczytywałam ojcu "Nieznany swiat" i książki Ericha von Danikena:rofl2: zabiore sie za lekture w wolnej chwili:blink:
zytka u mnie to samo, idą kolejne ząbki:tak:i Igusia najchetniej byłaby na rączkach lub przy cycusiu:sorry2: ale na szczescie kochane maleństwo potrafi sie tez czasem zająć czymkolwiek:rofl2:
oliwka nareszcie jestes!:-) pisz czesciej bo juz zaczełam sie zastanawiac czy aby choróbsko jakies was nie dopadło:baffled:
zastanawiam sie nad zakupem nawilzacza powietrza, jakiegos elektronicznego, bo odkąd ogrzewanie włączone to powietrze strasznie suche sie zrobiło a to jak wiadomo idealne środowisko zeby osłabic organizm:baffled: chociaz moze czestsze wietrzenie wystarczyłoby - a jak jest u was:dry:?
co do nocnika to chyba moja Iga jest jedyną forumką która ma z nim kontakt:-p ale dalej czyni postepy w tym wzgledzie:rofl2: juz wie, ze po przebudzeniu zaraz jest sadzana na nocnik, nie mina 2 minuty i mamy siku:-p a po kolejnych 2 (dosłownie) mamy cos jeszcze:-p ciesze sie ze jakos tak sama pokojarzyła o co chodzi w tym całym interesie:tak::-)

ladna.ex.panna- pani architekt wyjaśniła kilka rzeczy, wskazała problemy które należy rozwiązać, zarysowała plan działania krok po kroku i kazała rozważyć wszystkie za i przeciw, aby tych przeciw nie okazało się więcej:sorry2:.Troszke podniosła koszty ,wskazała również problemy które musze przedyskutować z sanepidem i które rozwiążą się tylko i wyłącznie przy ich dobrej woli... i to może być problem:baffled:
Po wyjści górnych jedynek nocki się unormowały 2-3 pobudki max.:-)
Piotrek w poniedziałek ma sprawdzian z matematyki więc uczy się pilnie ,będzie dobrze.
Dziewczyny może doradzicie gdzie jechać na narty tej zimy? Preferuje w dzień jazde na nartach ,a wieczorami pyszną kolacje i kąpiel w wodach termalnych. Acha i wyciągi nie mogą być wysokie bo mąż ma lęk wysokości:crazy:.
Chcemy jechać dopiero w 2009 roku jak moja siostra skończy sesje i zostanie z dziećmi - taki wyjazd tylko we dwoje... ummm tęsknie za tym:-D

Ostatnia edycja:
witam sie z rana :-D
ladna.ex.panna - my nie mamy nawilzacza ale znajoma ktora ma bardzos obie chwalila - ja za to czesto otwieram okno i wietrze pokoj :-) z Igi zuch dziewczyna :tak:
agawa1 - ja tez :tak::-) ale nie mam Twojego :-(
zytka - wspolczucia moze urlopik :-D:-p
kluska79 - wredny babsztyl :wściekła/y: dokladnie porusz ten temat niech inni sie dowiedza :tak:
oliwka - witaj i fajnie ze jestes pisz czesciej
a u nas dzisiejsza nocka troche marnie byly az 2 pobudki troche sie odzwyczailam od tego bo przewaznie byla tylko jedna kolo 4-5 a teraz o 1 i kolo 3 :dry::sorry2: ale tak to jest spokojnie dostal juz lekarstwa i teraz buszuje :-)

do potem

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!:-D
A u nas goście, goście...:-D Wczoraj i dziś robimy przyjęcie urodzinowe, moje i Adama. Rozłożyliśmy na dwa dni, żeby można było przyjemnie spędzić czas w mniejszym gronie niżeli wszyscy (17 osób) miałoby się przekrzykiwać. Mam trochę roboty i gotowania, ale...;-)
Czytam zatem, co nowego u Was.

anna_ajra - urodzinki :baffled: ale dzis czy w najblizszym czasie :confused: skoro tak to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO STO LAT ... :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja juz co nie co posprzatalam ale zastanawiam sie nad myciem okna bo wkoncu fajna pogoda sie robi :-) a maly wlasnie zasnal - dziwnie bo zawsze o tej godzinie buszuje idzie spac dopiero przed 11 a jest jeszcze troche czasu czasem zasypia nawet po 11 :baffled: ale mam chwilke wolna tak wiec ide zabrac sie za reszte sprzataniska :happy2:

Widzę, że wynikła niezła dyskusja na temat chodzików. Każda ma swoje zdanie...
Szczerze mówiąc nie liczyłam na opinie, które przerodziły się w ostrą moim zdaniem dyskusję lecz na informację "tak-używam" lub "nie-używam". Nie podlega to dyskusji. Ale się narobiło...

kaskax25 - :-)
Rekinasia - pamiętam, jak Michaś spał u siebie w pokoiku sam. Ciężko mi było się przestawić i to ja nie mogłam spać. Cieszę się, że Igorek zadowolony!
Ja jeszcze nie używam nocnika i chyba nie prędko zacznę. Michaś jest jeszcze za malutki.
Ania31 - dużo zdrówka! Aniu masz urodziny 01.10 czy 30.09?
Nie kupowałam albumu na allegro więc nie pomogę.

annaagnieszka - uważam, że cała nieprzyjemna sytuacja nie miałaby miejsca, gdybyś zwróciła większą uwagę na swoje słowa, dobrała je odpowiednio i gdybyś nas nie obrażała. Przecież można inaczej... z szacunkiem... szkoda, że ta lekcja w życiu Ciebie ominęła... Nikt nie jest tu Twoim wrogiem.
Dziękuję zatem za Twoje uczestnictwo na tym forum - przecież nie chcę by Cię całkiem zemdliło, bo kto posprząta?

patrysia - dziękuję!
Gosia 78 - jak minął tydzień w przedszkolu?
Mysza - nasz Michaś pogodził się z Fridą i bez problemu daje sobie odciągać katarek. Kładę go na brzuszku na przewijaku, "zakrapiam" wodą morską i odciągam. Wszystko super wychodzi. Codziennie rano odciągam mu smarki i w ciągu dnia według potrzeb.
Mam nadzieję, że Mikołaj ma się już dobrze!
Niestety nie doradzę Tobie w sprawie pieluszek tetrowych - używam pampersów. A dlaczego chcesz przejść na tetrę?
Ja nie czytam horoskopów. Po prostu mnie nie ciekawią.
ladna.ex.panna - pamiętaj, że "nic nad zdrowie..."
W takim razie jaką antykoncepcję stosujesz?
No i jakiś fitness też by mi się przydał... piszę o tym już od cho, cho... Ciężko się zmobilizować...
Śliczna córcia!
agawa1 - dużo zdrówka życzę! Rewelacyjny pomysł z kartkami! Jestem jak najbardziej za. Uważam, że najbezpieczniej byłoby wysłać adresy mail'em lub umieścić na tajnym.
Kluska79 - a żebyś wiedziała... ja też naprawdę potrzebowałam się wyszaleć i w końcu (od nie wiem jak długiego czasu) poczuć alkohol we krwi.
Może akurat uda Ci się do sylwestra odstawić małego...
I jak ocenił architekt ten dom???
No i zapisałam sobie, że 06.10. są Twoje urodzinki!
Wracając do nauki czytania... to uczysz według jakieś konkretnej metody? Napisz proszę coś więcej, ucieszyłabym się z jakiegoś ewentualnie linka.
cloe - zuch dziewczyna z Julki!
Paulineczka,
Zytka - :-)
kropecka
- dobrze, że mamy Ciebie! Co do tych kartek agawy1, to myślę, że może warto spróbować.
Jak tam Olek? Mam nadzieję, że katar w końcu minął. Choć 3 tygodnie to dużo... może to alergiczne???
lileczka - mój Michaś na szczęście nie sprawia aż tyle kłopotu, ale też jest absorbujący.

Skończę później... #810

Buziaki

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry