Widzę, że wynikła niezła dyskusja na temat chodzików. Każda ma swoje zdanie...
Szczerze mówiąc nie liczyłam na opinie, które przerodziły się w ostrą moim zdaniem dyskusję lecz na informację "tak-używam" lub "nie-używam". Nie podlega to dyskusji. Ale się narobiło...
kaskax25 - :-)
Rekinasia - pamiętam, jak Michaś spał u siebie w pokoiku sam. Ciężko mi było się przestawić i to ja nie mogłam spać. Cieszę się, że Igorek zadowolony!
Ja jeszcze nie używam nocnika i chyba nie prędko zacznę. Michaś jest jeszcze za malutki.
Ania31 - dużo zdrówka! Aniu masz urodziny 01.10 czy 30.09?
Nie kupowałam albumu na allegro więc nie pomogę.
annaagnieszka - uważam, że cała nieprzyjemna sytuacja nie miałaby miejsca, gdybyś zwróciła większą uwagę na swoje słowa, dobrała je odpowiednio i gdybyś nas nie obrażała. Przecież można inaczej... z szacunkiem... szkoda, że ta lekcja w życiu Ciebie ominęła... Nikt nie jest tu Twoim wrogiem.
Dziękuję zatem za Twoje uczestnictwo na tym forum - przecież nie chcę by Cię całkiem zemdliło, bo kto posprząta?
patrysia - dziękuję!
Gosia 78 - jak minął tydzień w przedszkolu?
Mysza - nasz Michaś pogodził się z Fridą i bez problemu daje sobie odciągać katarek. Kładę go na brzuszku na przewijaku, "zakrapiam" wodą morską i odciągam. Wszystko super wychodzi. Codziennie rano odciągam mu smarki i w ciągu dnia według potrzeb.
Mam nadzieję, że Mikołaj ma się już dobrze!
Niestety nie doradzę Tobie w sprawie pieluszek tetrowych - używam pampersów. A dlaczego chcesz przejść na tetrę?
Ja nie czytam horoskopów. Po prostu mnie nie ciekawią.
ladna.ex.panna - pamiętaj, że "nic nad zdrowie..."
W takim razie jaką antykoncepcję stosujesz?
No i jakiś fitness też by mi się przydał... piszę o tym już od cho, cho... Ciężko się zmobilizować...
Śliczna córcia!
agawa1 - dużo zdrówka życzę! Rewelacyjny pomysł z kartkami! Jestem jak najbardziej za. Uważam, że najbezpieczniej byłoby wysłać adresy mail'em lub umieścić na tajnym.
Kluska79 - a żebyś wiedziała... ja też naprawdę potrzebowałam się wyszaleć i w końcu (od nie wiem jak długiego czasu) poczuć alkohol we krwi.
Może akurat uda Ci się do sylwestra odstawić małego...
I jak ocenił architekt ten dom???
No i zapisałam sobie, że 06.10. są Twoje urodzinki!
Wracając do nauki czytania... to uczysz według jakieś konkretnej metody? Napisz proszę coś więcej, ucieszyłabym się z jakiegoś ewentualnie linka.
cloe - zuch dziewczyna z Julki!
Paulineczka, Zytka - :-)
kropecka - dobrze, że mamy Ciebie! Co do tych kartek agawy1, to myślę, że może warto spróbować.
Jak tam Olek? Mam nadzieję, że katar w końcu minął. Choć 3 tygodnie to dużo... może to alergiczne???
lileczka - mój Michaś na szczęście nie sprawia aż tyle kłopotu, ale też jest absorbujący.
Skończę później... #810
Buziaki