reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Od 6 na nogach, moje dziecko nie chce już spać ale marudzi do potęgi. Katar i chrypka dalej są, troche mi szkoda że nie odwiedziliśmy wczoraj lekarza, teraz weekend i wiadomo jak to jest z naszą służbą zdrowia:baffled:

reklama
witam sie w stanie wyczerpujacym :wściekła/y:
jestem mnie wyspana w nocy pobudka o 2 z goraczka 38,4 - dalam mu panadol to spadala ale nie chcial spac i co chwile marudzil i plakal i tak w kolko i nie spal ponad 2 godz :szok::szok::szok: a pobudka po 7 :no:
dzis mierzylam temp to narazie jest wporzadku goraczki nie ma ale stan podgoraczkowy

a my mielismy dzis Sewcia zabrac do figloraju na mikolajki ale moj idzie do roboty auta nie ammy wiec nici z tego :-(:wściekła/y:

kluska
- wlasnie trezba czekac do poniedzialku wiec zdrowka Wam zycze byscie nie musieli nikogo z lekarzy odwuedzac :tak:
kaska - pieknej perelki nie ma sprawdzam co chwile i nic ... :dry::oo::sad:

milego weekendu a dzieciaczkom wszystkiego najlepszego na mikolajki i duzo prezencikow :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czesc kobietki.Ehhh pochorowały sie te nasze brzdace widze...
partysia duzo cierpliwosci dla Ciebie i zdrówka dla maluszka.I oby ten kielek się pojawił w koncu:tak:Myyszaaa wychodził wychodził:-D Nie dołuj dzieci:-D Kluska79 i dla Was zdrówka duzo.Oby nie trzeba było lekarza szukac ;-)kaskax25 no fakt przygotowan sporo,ale ja akurat lubie ta przedswiateczna krzatanine:confused: Pozniej jakos tak magicznie jest:rolleyes2: Warto.

Udanych Mikołajek:tak:

Wszystkiego najlepszego dla naszych Mikołajków (mój Madi na drugie też ma Mikołaj:-p)
Naczytałam się tu o waszych chorych maleństwach no i mój Amadeo też padł ofiarą kataru i stanu podgorączkowego i kaszelku. Co prawda teraz śpi już drugą godzinkę a ja z Olim odpoczywamy po dzisiejszych jego wybuchach płaczu...:-( Biedny całą noc się wiercił popiskiwał przez sen. Całe szczęście wieczorem coś przeczuwałam i położyłam go do naszego łóżka. Całą noc spaliśmy w obięciach i chyba tylko dlatego sie nie wybudził. Od rana chciał tak bardzo chodzić i niestety osłabł...:-( taki lament i żal w jego głosie że jeszcze wczoraj potrafił a dziś klapa...:-( i my biedne mamy musimy na to wszystko patrzeć a nie da sie nic zrobić.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla naszych małych solenizantów:-D
Zdrówka dla wszystkich chorubków i zdrowych bobaskow:-D
Wesołych Mikołajek z górą prezentów dla naszych lutowych pociech :-D:-D:-D:-)

Witam sie wieczorkiem.Syneczki biedny Amadeuszek, to ci sie nam dzieciaczki pochorowaly. A jak jest teraz juz troszke lepiej? Biedactwo jest oslabiony to i chodzic mu ciezko:tak:Wszystko wroci do normy jak wyzdrowieje. A wiesz mam taka ciekawostke my w domu na Mateuszka czesto tak zdrobniale wolamy Amadeuszek i nawet juz na to reaguje:wściekła/y:Chyba imiona nam sie pomylily w akcie urodzenia Amadeuszek tak jakos lepiej do niego pasuje:-)
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Mikusiów!!!:-D:-D:-D
Patrysia
jak Sewerynek:happy:Kluska79 a jak u was???:-)
Mateuszek tez cos od wczoraj pokasywal ale ja mu szybko lipomal i biostymine i narazie jest ok. Ale ja kicham, m tez boje sie ze sie zarazi. :no:
Margaritta to moze mi pomozesz w tych przygotowaniach:wściekła/y:;-)

Pozdrawiamy wszystkich i trzymajcie sie zdrowo

witam
maly juz spi
dzis juz o wiele lepiej bo ma tylko stan podgoraczkowy a goraczkie nie mial ani razu wiec mysle ze dzisiejsza nocka bedzie spokojniejsza :tak: i ze nie bedzie sie meczyl malusi :tak: ale wiecie co widze na dole taka mala kropke biala to jest prawa dolna 3 - kiel bodajze ale czy to mozliwe :eek::confused: nie wiem ale dziwi mnie to ... zobacze jutro :tak:

kaska - dziekuje o wiele lepiej :tak:;-)
syneczki - bedzie dobrze moze to przejsciowe teraz taka pogoda zdradliwa ale zyczymy zdrowka dla Amadeuszka :tak:
margaritta - oby ;-)
myszka - wszystkiego najlepszego dla Miskolala :-D:-D:-D

reklama
Witajcie Maminki wieczornie-mikołajkowo :)

Mysza- Wszystkiego najlepszego z okazji imieninek dla Mikołajka :)

Widzę,że choróbska dopadły dzidzioli :( Nie ma nic gorszego jak chore dzieciatko... My się jakoś trzymamy (odpukać). Marcelka dziś poszła spać już zaraz po kąpieli po 19 :)
Ja usiadłam do kompika i lukam na foteliki samochodowe-chcemy przed wyjazdem na Sląsk kupić Marcysi już nowe siedzonko podróżne. Skłaniam się ku Recaro (9-36 kg). Anna_ajra- chyba Wy kupiliście Michasiowi taki? Napisz jak Wam się sprawdza :) Jak kupowaliśmy wózek to pan w sklepie nam go bardzo zachwalał... W poniedziałek M ma wolne to się wybierzemy na zakupy :)
Uciekam zaraz spiochać.Ciekawe jaka dzisiejsza nocka będzie, bo ta ostatnia była ciekawa :) Marcelek obudziła sie na mlesio o 2:30 i 2 godziny nie spała! Ja nic się do niej nie odzywałam,a ona gadała po swojemu,śmiała się, bawiła się owieczką i w końcu przytuliła sięi zasnęła,tylko że ja wybudziłam się na dobre i nie mogłam zasnąć :(

Kluska- zdrówka dla Dominisia!

Patrysia- jak Sewcio? Miejmy nadzieję,że to jednak zębolki... Zdrówka!

Syneczki-dla Was też zdrówka!

Wszystkim Wam Maminki i dzieciaczkom spokojnej nocki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry