Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale o 18 trzeba było serie powtórzyć bo nie wiedział sam czego chce z tym ze zamiast ibufenu dałam mu Efferalgan w czopkach i ładnie zasnął o 21 czyli tak jak zawsze. Zasnął w naszym łóżku i dzis też w nim zstanie mam przeczucie ze będzie już dobrze a w każdym razie lepiej bo jak narazie nie jeczy przez sen. 
oby to nic powaznego
buziaki i duzo zdrówka;-)
sama jestem ciekawa jak to bedzie wygladało

Dziś mieliśmy mieć gości ale córka się pochorowała i nie przyszli...
z pasmami niestrawionego mleka. Nie wiem czy to zęby u nas ciągle dziąsła podpuchnięte i czerwone zwłaszcza górne prawe czy początek jakiegoś innego paskudztwa
. Mam nadzieję, że to tylko zęby...
W Berlinie było całkiem fajnie, ale jak to na wycieczkach była - zwiedzanie na ilość, a nie na jakość, więc wszystko w biegu.
Najważniejsze rzeczy jak wino grzane i smakołyki z kiermaszu świątecznego przywiezione.

No i tez mialam nadzieje ze do swiat bedzie chodzic sam. Naprawde mamy wymagania
anna_ajra Berlin? Fajnie ja tez chce;-)
Gosia78 fajny pomysl z ta choinka, tylko ze obawiam sie ze mania z dekoderem przejdzie mu na choinke
A wiesz co zmienilam dekoder i niby karta ma klapke ale skubaniec wyczul gdzie sie naciska no i klapka odskakuje i juz ma dostep
ladna ex.panna i jak ten fruwajacy mikolaj?syneczki, patrysia jak dzieciaczki juz lepiej?Zytka Kluska 79
Pozdrowionka.Kropecka Margaritta Mysza gdzie sie podziewacie, czyzby Mikolaj was tak zaaferowal? Pozdrawiamy wszystkich, milego dzionka:-):-):-)
Dobrze,ze Martysia ma dziś wolne to nie musiałysmy nigdzie sie wychylac.kaskax25 widocznie niegrzeczna byłam bo do mnie nie przyszedl wcale
szepnąl coś tylko,ze nadrobi w wigilie
;-) którejs tu mialam pomóc w krzątaninie światecznej i nie pamietam ktorej
dobrze,ze daleko jestem to sobie pogadac tylko moge
ladna.ex.panna Mikołaj spadł z tego nieba?
Gosia78 eee wcale nie za wczesnie.Niech sie dzieciaki nacieszą.Tutaj zaraz tydzien po halloween wszystkie sklepy i połowa dmów była juz poubierana
Ale to takie piękne jest,ze niech sobie będzie wczeniej;-)Syneczki2 jak Amadeuszek? Ja tez zawsze biore Niki do nas do łózia jak jest taka marudna i "podejrzana"
I to działa.
;-) Razem z Ania31
ale ja tych 4 chłopaków tłumaczy