Witam dziewczynki!!!
Korzystając z okazji składam Wam Najserdeczniejsze Życzenia Zdrowych Spokojnych Świąt, Spełnienia Marzeń oraz wszelkiej pomyślności.
Oj jak dawno mnie nie było - wiecie przygotowania do przeprowadzki. Niestety nie zdążyłam na świeta ale na Nowy Rok na pewno zdążę. U chłopców wszystko ok tzn. byli chorzy obydwoje ale wszystko już przeszło i wariują. Całuski dla Wszystkich.
Korzystając z okazji składam Wam Najserdeczniejsze Życzenia Zdrowych Spokojnych Świąt, Spełnienia Marzeń oraz wszelkiej pomyślności.
Oj jak dawno mnie nie było - wiecie przygotowania do przeprowadzki. Niestety nie zdążyłam na świeta ale na Nowy Rok na pewno zdążę. U chłopców wszystko ok tzn. byli chorzy obydwoje ale wszystko już przeszło i wariują. Całuski dla Wszystkich.
Prezenty pod choinkę poukłądałąm im już w wigilie z samego rana Oliwierek zrozumiał że dopiero po kolacji można otwierać ale Amadi krążył i krążył oglądał ze wszystkich stron wąchał
fotki wrzuce na tajny śmieszne są
Najpierw byliśmy u teściów tam każdy dostał po 4 wielkie paki dziś byliśmy u moich dziadków od strony mamy i taty od nich całe szczęście pieniądze bo nie wiem gdzie bysmy chodzili chyba tylko ściany nie są zawalone zabawkami
:-) Mają maludy wrażenia na caaały rok 
Wszystko pieknie było.Wczoraj mój szanowny zabrał nas do restauracji- taki bonus świateczny
Ania31 no masz..sie pochorowali-tez duzo zdrowka i cierpliwosci zycze

bo starszy za duzo zjadł, było mu niedobrze i chodził co chwilę do toalety, aż obudził Oskara , ktory też wywijał nogami i chyba też go brzuszek bolał.
Ja przynajmniej moge sie pochwalic ze za duzo nie zjadlam bo ciagle mnie muli
super zdjecia