patrysia
Mamy lutowe'08
mlodziutki juz spi, ja juz tez okapana i jem wlasnie kolacyjke a mojemu m gotuje makaron i zrobilam mu kanapki - potem se odgrzeje w mikrofali
jakos dzis mi sie nie chce spac a to chyb dlatego ze jutro Sylwester i chce sie troche przyszykowac bo jednak idziemy do moich rodzicow
i zostajemy tam na noc bo braciszek bedzie u swojej dziewczyny :-)
kluska - narty a mnie sie marzylo ;-) no to zdolnego masz synka nic tylko podziwiac jak wyczynowo jezdzi ;-) powodzenia w postanowieniu noworocznym - mam nadzieje ze sie uda
syneczki no to sie na bostwo zrobisz :-)
jakos dzis mi sie nie chce spac a to chyb dlatego ze jutro Sylwester i chce sie troche przyszykowac bo jednak idziemy do moich rodzicow
i zostajemy tam na noc bo braciszek bedzie u swojej dziewczyny :-)kluska - narty a mnie sie marzylo ;-) no to zdolnego masz synka nic tylko podziwiac jak wyczynowo jezdzi ;-) powodzenia w postanowieniu noworocznym - mam nadzieje ze sie uda

syneczki no to sie na bostwo zrobisz :-)
Męczył go okropny katar i kaszel, biedaczek nawet głos miał mocno zmieniony. Na szczęście nie gorączkował a dziś już było dużo lepiej
. Na razie jest lekko na buzi wysypany bo dałam sobie dyspensę na święta i jadłam wszystko no i są skutki

do czasu gdy ksiądz był w damo tak długo płał. Już nawet połowy z tego nie pamiętam.