Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas zero śniegu buuu- zresztą tutaj to mało spotykane zjawisko- prawie niespotykane
Za duzo filmow 
Zytka gratki dla małej.Mojej Niki nie spieszy się do tuptania samej.No ,ale wszytsko w swoim czasie
Myyszaaa witaj i odezwij się jak dostaniesz neta
Gosia78 Kluska trzymam kciuki za niezbyt "bolesne ' odstawianie od piersi.Ja nasze odstawienie gdzies juz tu pisałam.Obyło się na szczescie bez większych ceregieli.Mała miała 9 m-cy jak całkowicie zapomniała o cycusiu
Ale dołączam się do zdania,ze nie ma nic piękniejszego jak widok dzieciątka przyklejonego do piersi mamy.... rozczulajace i takie cudowne.
z tej baby- wrrr- niecierpie takich.A Ty sie nie stresuj dodatkowo kochana.wiem wiem- łatwo mi się mowi.Zle sie zaczeło to znaczy,ze dobrze się wszystko skonczy
Jak sie czujesz? Jak po usg?partysia chudzielcu
Ale ładny chudzielcu

Dostalam skierowanie na wyniki i nastepna wizyta juz za trzy tyg bo chce mnie miec pod kontrola ze wzgledu na poronienia. Normalnie jestem w szoku. ale pozytywnym:-):-):-)Jedyne co sie przesunelo to termin porodu na 18sierpnia z usg bo mam nieregularne cykle, ale zawsze mialam kilka terminow takze to nic nowego. Najwazniejsze ze wszystko jest ok

i patrze jest pościk :-) tak sie cieszę że wszystko dobrze. Wiedziałyśmy od początku że tak właśnie jest słuchaj sie nas pamietaj !!! 

, bardzo się cieszę , że wszystko w porządku i że trafiłaś na super lekarza:-), teraz to się rzadko zdarza nawet podczas prywatnych wizyt

:-(