reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

hej hej :-)
maly dzisiaj znow w nocy wstal mi z placzem :eek: juz sama nie wiem od czego :confused:

Ania31 - ja nie mam wogole pomyslu na dzien babci i dziadka :szok: nie wiem co z m wykombinujemy a to juz za niedlugo :dry:
lileczka - to duzo wazy przy sewkowi jak waze go u siebie w domku to wazy dalej 8,900 g

ja za niedlugo tez bym poszla na spacerek bo sewek teraz spi a moja mama jest w centrum i za niedlugo przyjedzie do domku wiec dojdziemy do niej :tak:

reklama
Hej dziewczynki:)
U nas jakoś leci. Majka powoli wychodzi z ospy, ale jakoś bardzo powoli:-(. Prawie wszystkie krostki zamieniły się w strupki, tylko jedna na stopce nie!! Cały cza jest okropny bąbel a do tego krostki na pupieteż wyglądają nieciekawie, bo tam od pieluchy cały czas mokro. Ale miejmy nadzieję, że będzie dobrze. Ja nadal @ nie mam, al zrobiłam sobie dzisiaj 2 test i niestety nic z tego:-(. Jestem na etapie szukania nowego ginekologa, bo po przeprowadzce do starego mam bardzo daleko.
przyszlirodzice nie martw się tym szmerami w serduszku, Maja też je ma i byliśmyna Echu serca i wszystko jest ok, jak dzieci rosną to tak mają. Ale pierwszy raz słyszę, żeby szmery miały jakieśpowiązanie z anemią:confused:

A na roczek Maja dostanie FISHER PRICE MUZYCZNY NOCNIK ROYAL POTTY HIT 2009! (529327600) - Aukcje internetowe Allegro, i jakieś zabawiki do wanny, bo też już nie wiem co mam z tym wszystki robić:)

Buźka

Hej :-)Ale u nas zimno masakra Kwitniemy w domu nie licząc wyjścia po JUlkę.
Lileczka to masz maleg oklocka nie wiem ile waży Oliwka ale zapewne mniej żadne z moich dzieci Herkulesem nie będzie
Przyszlirodzice u Julki było podobnie szmery w serduszku wywołała anemia a więc nie tak rzadki przypadek Trzymam kciuki by Amelka szybko wyzdrowiała
Oliwka mi kaszle ale nie ma zmian ani w garedle ani w skrzelach więc skąd ten kaszel? Podejrzewam alergię tylko na co?
Moniamonis Na roczek kupiłam Oliwce szczeniaczka uczniaczka i jużwiem że będzie to ulubiona zabawka Julki
Ania 31 doszło :tak:dzięki:-) i otwiera się;-)

Cześć Dziewczyny!

Jak ja tęsknię za ciepełkiem!!! Marcyśka moja tez sie denerwuje tym ubieraniem, wychodzenie na spacer jest okupione płaczem i nerwówką :( Ja wiem,że musi być zima,ale ja juz chcę wiosnę!
Marcysia chodzi juz całkiem sprawnie,jest przy tym taka zabawna-kręci pupcią na boki,czasem zakłada sobie coś na głowę(pieluszkę,albo ukradzioną ścierkę z kuchni) i idzie na oślep :)
w niedzielę wywinęła niezły numer,M siedział przy kompie, a Marcysia podeszła i wyciągnęła mu pena z komputera,ten oczywiście niczym sie nie przejął,a w poniedziałek okazało się w pracy,że stracił wszystko co było na nim zapisane :( Nawet się bardzo nie wkurzał stwierdził,że to jego wina i ma nauczkę... Miesiące pracy przepadły :( Podejrzewam że córeczka nie raz jeszcze coś spsoci tatusiowi :)

Uleńka- jesteś! :) Gabrysia się wykaraska i zobaczysz,ze szybko o tym zapomnicie :)

kaśkax25- Marcysia dostała takiego słonika na gwiazdkę, na początku sie go bała,a teraz sama się na niego próbuje wdrapać :) Nasz jest niebieski :)
Bedzie Ci ciężko jak M wyjedzie... Dasz radę,tylko nie zapominaj że musisz dbać o siebie i fasolinkę :)

moniamonis
- fajny ten nocniczek :) My jednak musimy mieć jak najzwyklejszy, bo Marcelek podejrzewam by sie bała usiąść. Tak już ma to moje dziecko :)

Ania31- u nas jak mówię do Marcelki nie wolno to się patrzy a i tak skubana broi. Nie martw się Bartunio to będzie twardziel a nie beksa :)

Patrysia
- może to ząbki dokuczaja Sewciowi w spanku?

Gosia, Kluska
- jak tam dziewczyny idzie Wam odstawianie?

Lileczka- Jak Oskarek ładnie waży! :)

Całuskam Was wszystkie Maminki!

A ja z nowinkami spiesze do was
Bartus zrobił dzis mnóstwo kroczków sam w kuchni a ile radości sprawił nam i sobie usmiech nie schodził mu z buziulki nam zreszta tez smiał sie widzac jak my sie cieszymy sa to jeszcze chwiejne kroczki ale nauka czyni mistrza i pewnie z każdym dniem bedzie coraz lepiej. Uwiecznie to i wam podeśle filmik jak sie uda
dawna cloe ciesze sie bardzo ze mogłam pomóc:-)

kaskax nie martw sie musisz dbac o siebie i fasolinke teraz a czas szybko leci i znów bedziecie razem póki co masz nas:tak:marne to pocieszenie pewnie ale zawsze coś

hej dziewczęta :-)
kaskax25 no przekichane to bardzo delikatnie powiedziane:dry: Ale skoro juz klamka zapadla to spojrz na to z tej "lepszej" strony - przeciez taka tez istnieje:tak:;-) będzie dobrze- cięzko,ale dobrze - zobaczysz.
Ja pojęcia nie mam co z tym prezentem na roczek:confused: a dzien Babci i dziadka to laurka w wykonaniu mojej starszej córy .Dziadkowie i tak promienieja ze szczęscia bo przeciez wnusie daleko:sorry:
dawna cloe sie pociesz,ze i ja nie liczac wyjscia po Martysie - siedze z małą w domu:wściekła/y: wieje, pada i w ogole tak jakoś:no:
ulenka507 witam Cię:-) a ile tych masz tych pociech jesli mozna spytac? :-) a malutka jaka fajna:tak: bedzie teraz juz tylko lepiej.Powodzenia.
Moja Niki tez dawno nie wazona,ale... 10 to ona juz miala oststnio-czyli z 3-4 tyg temu:sorry::eek: Musze to nadrobić koniecznie.
udanego popoludnia .

reklama
Witamy sie i my. Dziś dopiero o tej godzince ale Amadeuszek niespodziewanie zaraził się od Oliwierka i cały dzień krzyk płącz i nerwówka bo jak można bez eocji patrzeć na małe dziecko płaczące w niebogłosy z bólu?.... Zaraz jedziemy do lekarza trzymajcie kciuki żeby nie musiał dostać antybiotyku :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry