reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

witamy sie w nie za dobrym nastroju :no:
dzis w nocy po godzinie 1 zaczal sie koszmar pierwszy Sewi zaczal wymiotywac ale najgorsze bylo wiecie co :confused: ze byl w swoim lozeczku bo w nim spi i jak zygal to dzieki Bogu sam sobie usiadl i zwymiotywal reszte bo tak jakby wymiotywal na siebie to moglby sie zadlawic :szok: no i moj m poszedl go do lazienki umyc a na rano biedak mial do roboty a ja sciagalam posciel i jego i nasza potem po 2 zasnal a ja przebudzilam sie po 3 i tym razem to ja wymiotywalam a do tego biegunka i tak na przemian ja i Sewi i obydwoje wymioty i biegunka juz dalam mu lacidofil na biegunke i pije herbatke jagodowa. dzisiaj mamy przewalone poprostu ide sie polozyc bo mi nie dobrze juz :no::-(

reklama
Masz racje anna ajra ja też chcę juz wiosne mam dość zimy moi chlopcy też najbardziej zadowolony to chyba Kuba jest:-p

anna ajra moja suczka jest małym psem i broni domu jakby była olbrzymem nikogo obcego nie wpuści do domu z racji tej nikt od teściów nie przychodzi bo jej sie boi jeszcze nie była szczenna a juz nie było piesków rozchodza sie jak "świeże bułki" :-Dostatnio w lato miała tylko jednego był problem bo za duzo chętnych teraz ma 3 tylko szkoda ze same suczki ale i tak juz poszły w poniedziałek skończyły 3 tygodnie jeszcze troszke i beda wychodziły z kojca a ja dostane :wściekła/y:ale jakos dam rade zaczna same jeść i pojdą sobie w świat
patrysia dużo zdrówka kochana i moze smeckte kup ryż marchwianke i kisielek jedz bedzie dobrze
syneczki duzo zdówka dla Amadeuszka
Gosia sto lat dla Piotrusia zdrówka szczęścia pięknych zabawek i samych słonecznych dni:-D
agawa witaj po przerwie:-D
kaskax no tupta tylko boi sie i to widac pójdzie kilka kroczków i zaraz pupa albo wyciaga ręce i łapie sie czegoś mam nadzieję ze opanuje to juz niedługo:tak:

:-):-)

witam się i ja............
Gosia78 wszystkiego najlepszego dla Piotrusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Syneczki a dla was zdrówka:tak:
Patrysia--czyżby grypa żołądkowa?:wściekła/y:Może dlatego Sewerynek był taki marudny?To życzę szybkiego powrotu do zdrowia:-D
ania31 :-D
i pozdrowienia dla wszystkich mam:-)

Cześć dziewczyny!:-D
Znalazłam fajną stronkę... Podali dzisiaj w Dzień dobry TVN.
http://www.flymybutterfly.com

kaskax25 - słonik bujany naprawdę fajny:-), ale jak dla nas zajmuje za dużo miejsca. Chrzestny (mój brat) chciał właśnie takiego podobnego sprezentować:
http://www.allegro.plitem517376040_piekne_miekkie_kolorowe_pluszaki_na_biegunach.html
ulenka507 - być może chłopcy mają rzeczywiście inne podejście do zadań domowych, a być może odpisują je później na przerwie właśnie od dziewczyn z klasy:sorry2:. Ciężko powiedzieć dlaczego tak jest, oczywiście niczego złego nie sugeruję!;-)
Ania31 - odnośnie dnia babci i dziadka, to pamiętam że agawa1 dawała w prezencie kubki z fotografią wnuków. Mnie ten pomysł bardzo się podoba.:happy2:
lileczka - ślicznie waży Twój Oskarek! Cieszę się, że wszystko ok!:-)

Witamy!
W nocy 15 razy wstawałam:shocked2::szok: Mały zasnął dopiero tak porządnie o 6 a obudził sie o 8 koszmar ledwo patrzę.
patrysia my piliśmy na jelitówkę orio 200 czy 2000 już nie pamiętam
anna-ajra te naklejki boskie

Cześć Mamcie!

Okropna dziś u nas pogoda,jest tak smutno i wilgotno-siedzimy w domku:-(Marcelinka przestawiła sobie dziś rytm dnia i dopiero teraz udała sie na drzemkę :)

Dziewczyny czy wasze misiaki maja jakieś ulubione jedzonko? U nas do takich zalicza sie m.in. np. jajecznica na parze (z samego żółtka ostatnio przez te policzki).

Ania31-my mamy juz tylko jedną babcie :-( ,to babcia mojego M i chyba sprawimy jej jakieś witaminy do picia i kwiaty:-)Natomiast w imieniu Marcysi wyślemy dziadkom kartki z życzeniami :tak:

Anna_ajra- świetne te rzeczy które wyszukałaś w Ikea i wcale niedrogie :tak: Dziś moja mama zaoferowała dla Marcelka na roczek rowerek,a chrzestny (mój brat) wózek dla lalek. Troche te prezenty na wyrost,ale co tam szybko do nich dorosniemy:-D
I muszę Ci powiedzieć,że ja też nie wyobrażam sobie mojej Marcysi przy piersi jako dwulatki :no: Mam nadzieję,że uda nam się odstawic wcześniej :tak:

Patrysia- bidulko :-( mam nadzieję,że szybko Wam przejdzie! Dużo zdrówka dla Ciebie i Sewerynka!

Syneczki-qrczę i Ty tez masz zmartwienie :-( Biedny Madik-niech szybciutko zdrowieje!

Gosia-wszystkiego naj dla Piotrusia! U nas nocka z soboty na niedzielę była bez cysia w ogóle i nabrałam nadziei że tak juz będzie,ale to było niestety jednorazowe :sorry2: Wszystko wróciło do normy,czyli srednio 3 pobudki czasem nawet więcej :sorry:W ciągu dnia natomiast staram się przystawiać ją tylko przed spaniem,ale czasem sie poddaję tej mojej terrorystce :-)

Agawa
- super,ze juz masz neta w domku. to teraz będziesz częściej mam nadzieję :-) Dzięki za maila,dostałam nawet 2 razy :-Dteraz do działania!

lileczka,Margaritta,Kaśkax25,uleńka507:-)

Miłego popołudnia!

Zytka od przybytku głowa nie boli - przynajmniej tak mówią :-)
Syneczki2 już wysyłam i uwaga !!!! Wszystkie panie dostaną uaktualnioną listę. Patrysianie zazdroszcze ale uważaj bo u mojej koleżanki starsze od naszych dzieci wylądowały przez to chholerstwo w szpitalu na kroplówkach z powodu odwodnienia.
Dziewucy a co się dzieję z Myszą??Jestem trochę do tyłu więc może przeoczyłam??
A i dawno kropecki nie było!!!

agawa właśnie mnie olśniło Twój Kamilek i mój Oliwierek są z marca 2006 Miłoszek i Amadeuszek z lutego 2008 co za zbieg okoliczności :-D nie planujesz czasem trzeciego bobaska?:-);-)

Syneczki2 a co myślisz że jest szansa że jak zaplanuję to będziemy razem?? Szczerze planuje ale za jakieś 8 lat. Mój M o tym jeszcze nie wie :-) Więc jak to tak ma działać to musisz uzbroić się w cierpliwość bo obydwoje tzn Kamil i Miłek byli planowani co do daty narodzin :-).
He he. A prawde mówiąc to baaardzo przyjemny zbieg okoliczności ;-):-)Całuski dla chłopaków.

reklama
Witam!
U nas ciągle mroźno więc chłopaki codziennie na dworze, przynajmniej godzinkę...

Ania31, lileczka, Zytka - dzięki za życzenia dla Piotrusia:-)
Zytka - Jaś niestety smakoszem nie jest:no:, zjada chętnie zupki, które sama mu ugotuję, ze słoiczków lubi krupniczek z cielęcinką, schab ze śliwką. Nie chce jeść w ogóle owoców ani warzyw, prawie na siłę zjada mi raz dziennie pół słoiczka jabłek z kaszką manną albo jabłko ze śliwką suszoną, nie ma szans by zjadł starte czy skrobane jabłuszko:-(
Patrysia - to mieliście nockę:no: Jak teraz Sewek? Dużo zdrówka dla Ciebie i Sewcia:tak:
Anna ajra - naklejki fajne, Piotruś ma na ścianie nalepki z pojazdami. Sprawdzają się:tak: Te zabawki z Ikei to dobry pomysł na prezent ale raczej dla starszego dziecka, tak koło 2 latek przynajmniej:tak::tak:

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry