Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej
dziewczyny wiecie co moje dziecie jeszcze spi
poszlam przed chwila sprawdzic czy oddycha bo cos za dlugo spi
moniamonis -spoznione ale szczere dziekujemy bardzo przyszlirodzice - daj zaraz znac co po wynikach
agawa - dala czadu hihih Sewi nie ma o kogo byc zazdrosny ale ma lepszy kontakt z chlopakami niz z dziewczynkami wczoraj jak uciekal koledze ... normalnie bylam w szoku a jak Szymonek go gonil to albo sie do mnie tulil i o maly wlos nie wszedl mi na glowe alebo uciekal gdzie pieprz rosnie hihih pierwszy raz widzialam go w takiej akcji - dzis tez maja przyjsc
Przyszli rodzice koniecznie napisz szybciutko jak wyniki!!! jutro obie mamy godzinę W, na 16-sta jadę do ortopedy.
Patrysia to fajnie ze Sewi potrafi sie już tak fajnie bawić, to ważne żeby umiał spędzać czas w towarzystwie innych dzieci, moja Gabi na co dzień jest wśród dorosłych , no bo jaj nazwać trzynastolatka z wąsem pod nosem i głosem ala baryton? ale mimo to ostatnio bardzo fajnie podjęła zabawę z dwuletnim kolega, wszyscy byliśmy zaskoczeni a najbardziej ten dwulatek, wszedł do niej do łóżeczka i zaczął ją całować i przytulać a ona wyciągnęła rączki i też go przytuliła i pocałowała, ale zwiewał z łóżeczka , śmiechu było co nie miara
Agawa waleczny ten twój Miłek ;-)ale zadziwiające jest jak te nasze dzieciny potrafią okazać nam swoje nastroje , prawda!
no i na razie tyle bo Gabi się płaczka załączyła, papatki
A ja mam dzis ciężki dzień nic mi sie nie chce a tu tyle pracy mam
My po obiadku Bartek też zaraz położe go spać a ja może w końcu wezmę się za coś przyszlirodzice daj znać koniecznie jak wyniki uleńka na Twojej małej tez czekam ciekawe co powiedział lekarz Patrysia mój spał mi tak długo wczoraj aż byłam zdziwiona
w sumie to nie moge narzekać mały spi mi w nocy z jedna pobudka gdzie trafia do nas do łóżka i potem juz z mamusia śpi do 9
agawa u mnie Bartek tez jak widzi ze Kuba pcha sie na kolana to jest krzyk i sciaga i on przytula sie wtedy. A tak to potrafia sie zając soba podczas wspólnej zabawy że siedze i podziwiam
Patrysia chodzi mi spać miedzy 20a 21do nas idzie około 3lub 4 nad ranem takze uważam ze mnie rozpieszcza bo do Kuby musze wstawac czasami jeszcze po kilka razy w nocy
Prosżę bardzo i ja również dziekuję za Kartke
Patrysia kartka od nas nie dotarła jeszcze?Daj znać kiedy dojdzie
Oliwka trochę poszkodowana z siostrą bawi się ale jak do Julki przyjdzie koleżanka to dziewczyny złoszczą się na nią bo wszystko im psuje a ona bidulka chce tylko dołączyć do zabawy Ulenka co powiedział lekarz? Przyszlirodzice Amelka na dobre ruszyła z miejsca fajny widok , co?
U nas nic ciekawego się nie dzieje . , już wiem ze na roczek jednak szykuje mi się duża impreza średnio mi się to uśmiedcha bo oczywiściei mpreza w domu i znów narobię się jak głupia. W początkowych planach każdy miał przyjechać jak mu pasuje i jak na złośc każdemu spasowało ósmego lutegoJuż M zapowiedziałam że każdy skacze wokół swoich czyli zagoniłam go do aktywnej pomocy niby dlaczego to zawsze ja mam być kucharką sprzątaczką służącą?
dawna cloe dziekujemy również za kartke
masz racje ja tez narobie sie jak głupia i dzis tak myslałam ze tylko chyba ciasto kawa no oczywiście tort bo jak powiedziałm mój szanowny to ja bede miała z tego roczku najwiecej zabawy nie wiem tylko jakiej latania i usługiwania czy zabawy z dzieckiem
cloe - ja juz przeciez Ci dziekowalam za kartke ;-) Ania31 - a juz dotarla wolalam sie pospieszyc bo niewiadomo kiedy ta poczta strajkuje i potem tak jest z dostarczaniem ... wysylalam wszystkie w jednym terminie
:-):-)witam dziewczyny!!!!
Nie mam kiedy pisać chociaż czytam:-)
Dziecko ma ferie, wszyscy chorzy byliśmy no i mąż w domkuWięc cały czas coś się dziejejutro wybieram się do kontroli z dziećmi, mam nadzieję ,że już ok będzie.
no i Oskarek dzisiaj 11 miesięcy, jeszcze trochę i roczekJa też w domku robię imprezkę10 dorosłych i 2 dzieci
Zdrówka dla dzieciaczków, dobrych wyników u lekarzy i wszystkiego dobrego na wieczór:-)