reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

hej
dziewczyny wiecie co moje dziecie jeszcze spi :szok::szok::szok:
poszlam przed chwila sprawdzic czy oddycha bo cos za dlugo spi :eek:

moniamonis -spoznione ale szczere dziekujemy bardzo :-D
przyszlirodzice - daj zaraz znac co po wynikach :tak:
agawa
- dala czadu hihih :-p:-p:-p Sewi nie ma o kogo byc zazdrosny ale ma lepszy kontakt z chlopakami niz z dziewczynkami wczoraj jak uciekal koledze ... normalnie bylam w szoku a jak Szymonek go gonil to albo sie do mnie tulil i o maly wlos nie wszedl mi na glowe alebo uciekal gdzie pieprz rosnie hihih pierwszy raz widzialam go w takiej akcji - dzis tez maja przyjsc :-D

reklama
Przyszli rodzice koniecznie napisz szybciutko jak wyniki!!! jutro obie mamy godzinę W, na 16-sta jadę do ortopedy.
Patrysia to fajnie ze Sewi potrafi sie już tak fajnie bawić, to ważne żeby umiał spędzać czas w towarzystwie innych dzieci, moja Gabi na co dzień jest wśród dorosłych , no bo jaj nazwać trzynastolatka z wąsem pod nosem i głosem ala baryton? ale mimo to ostatnio bardzo fajnie podjęła zabawę z dwuletnim kolega, wszyscy byliśmy zaskoczeni a najbardziej ten dwulatek, wszedł do niej do łóżeczka i zaczął ją całować i przytulać a ona wyciągnęła rączki i też go przytuliła i pocałowała, ale zwiewał z łóżeczka , śmiechu było co nie miara :-D
Agawa waleczny ten twój Miłek ;-)ale zadziwiające jest jak te nasze dzieciny potrafią okazać nam swoje nastroje , prawda!
no i na razie tyle bo Gabi się płaczka załączyła, papatki

A ja mam dzis ciężki dzień nic mi sie nie chce a tu tyle pracy mam:baffled:
My po obiadku Bartek też zaraz położe go spać a ja może w końcu wezmę się za coś:confused:
przyszlirodzice daj znać koniecznie jak wyniki
uleńka na Twojej małej tez czekam ciekawe co powiedział lekarz:confused:
Patrysia mój spał mi tak długo wczoraj aż byłam zdziwiona
w sumie to nie moge narzekać mały spi mi w nocy z jedna pobudka gdzie trafia do nas do łóżka i potem juz z mamusia śpi do 9:sorry2:

agawa u mnie Bartek tez jak widzi ze Kuba pcha sie na kolana to jest krzyk i sciaga i on przytula sie wtedy. A tak to potrafia sie zając soba podczas wspólnej zabawy że siedze i podziwiam:tak:

maly juz nie spi teraz bawi sie autkami a znajoma z synkiem jednak nie przyjda bo ona jest chora - trudno

Ania31 - to my zazwyczaj spimy do 8 :tak: czasem Sewek tez laduje u nas w lozku ale czesciej spi u siebie w lozeczku :tak: ale o ktorej chodzi Ci spac :confused:

Gosia78, Ania31 - dziekujemy za kartki :-D

ulenka - no to mieliscie ubaw heh tez bym sie usmiala :tak: ale tak sobie pomyslalam ze Sewerynkowi przydaloby sie rodzenstwo :sorry2:

Patrysia chodzi mi spać miedzy 20a 21do nas idzie około 3lub 4 nad ranem takze uważam ze mnie rozpieszcza bo do Kuby musze wstawac czasami jeszcze po kilka razy w nocy:baffled:
Prosżę bardzo i ja również dziekuję za Kartke

Patrysia kartka od nas nie dotarła jeszcze?:szok:Daj znać kiedy dojdzie
Oliwka trochę poszkodowana z siostrą bawi się ale jak do Julki przyjdzie koleżanka to dziewczyny złoszczą się na nią bo wszystko im psuje a ona bidulka chce tylko dołączyć do zabawy:sorry2:
Ulenka co powiedział lekarz?
Przyszlirodzice Amelka na dobre ruszyła z miejsca:tak: fajny widok , co?:tak:
U nas nic ciekawego się nie dzieje . , już wiem ze na roczek jednak szykuje mi się duża impreza:baffled: średnio mi się to uśmiedcha bo oczywiściei mpreza w domu i znów narobię się jak głupia. W początkowych planach każdy miał przyjechać jak mu pasuje i jak na złośc każdemu spasowało ósmego lutego:dry::dry:Już M zapowiedziałam że każdy skacze wokół swoich czyli zagoniłam go do aktywnej pomocy:-p niby dlaczego to zawsze ja mam być kucharką sprzątaczką służącą?

dawna cloe dziekujemy również za kartke
masz racje ja tez narobie sie jak głupia i dzis tak myslałam ze tylko chyba ciasto kawa no oczywiście tort bo jak powiedziałm mój szanowny to ja bede miała z tego roczku najwiecej zabawy nie wiem tylko jakiej latania i usługiwania czy zabawy z dzieckiem:baffled:

cloe - ja juz przeciez Ci dziekowalam za kartke ;-)
Ania31 - a juz dotarla :confused: wolalam sie pospieszyc bo niewiadomo kiedy ta poczta strajkuje i potem tak jest z dostarczaniem ... :zawstydzona/y: wysylalam wszystkie w jednym terminie :tak:

reklama
:-):-)witam dziewczyny!!!!
Nie mam kiedy pisać chociaż czytam:-)
Dziecko ma ferie, wszyscy chorzy byliśmy no i mąż w domku:tak::tak:Więc cały czas coś się dzieje:rofl2:jutro wybieram się do kontroli z dziećmi, mam nadzieję ,że już ok będzie.
no i Oskarek dzisiaj 11 miesięcy, jeszcze trochę i roczek:tak:Ja też w domku robię imprezkę:-D:tak::-D10 dorosłych i 2 dzieci:tak::-D
Zdrówka dla dzieciaczków, dobrych wyników u lekarzy i wszystkiego dobrego na wieczór:-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry