Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

9.02 juz będzie z nami szczęśliwie i na zawsze
więc obiecuję że się poprawię
Pamiętam doskonale że obiecałam wstawic zdjęcia Miniutka jedzącego kiełbasę i w wersji dziewczynki ale to zbyt trudna i zaawansowana opcja dla tego padła. Z tych samych powodów nie mogę oglądać żadnego filmu wstawionego przez kaskex25 swoją droga gdzie Ty się pszczułko podziewasz???
może jeszcze nas wyprzedzicie ;-) albo i razem wylądujemy na jedym wątku ale było by fajnie 

nawet nie przypuszczałam że stanie się tak odpowiedzialny a ma przeciez zaledwie 3 latka taki dorosły się wydaję bawiąc się z nim pilnuje go, troszczy sie o niego, a jak sie razem beztrosko bawią...dla takich chwil chce się żyć i przetrzymie się wszystko.

i mówi oj oj kiwajac palcem. Dziewuszysko nic sobie z tego nie zrobiło a ten jak sie wściekł podskoczył takim jednym susem do niej i jak ją popchnął z rozpędu to się popłakało dziewcze a ja? ja się stara tylko smiałam i śmiałam i śmiałam 

a gdzie matka tej psotnicy? na pogaduchach przy innej piaskownicy.
i tak to społeczeństwo się degeneruje...

to nam sie pannice zrobiły :-)

zdrówka dla Oleczka też jestem przeciwniczką antybiotyków i według mnie społeczeństwo ich troszkę nadużywa, ale to już indywidualna sprawa. 
Jak tylko biorę fridę do ręki to moje dziecko zaczyna wrzeszczeć(dosłownie) i ucieka.Jak juz ja dopadne to czuję się jak bandyta,który rzuca się na ofiarę :-(Teraz zasneła upłakana po takim właśnie moim na nią ataku:-

Będę mocno trzymała kciuki

Jutro ma przyjechać moja mamisia,M leci sobie na kongres i babcia do nas zawita:-)W przyszłym tygodniu maja dojechać mój tato i brat(czyli chrzestny)z rodzinką:-):-)
, byłaby całkiem spokojna. Nadal kaszle i ma katar ale nie gorączkuje i humorek też ma lepszy

.Jedyne co go tłumaczy to kłopoty z nadciśnieniem i konieczność wizyty u lekarza, nie powinnam narzekać bo był przez całe 2 tyg ferii Piotrusia ale cieszyłabym się gdyby został jeszcze kilka dni...
, mam nadzieję, że moi kiedyś też będą się tak wspólnie bawić...

ale co tam dzień w domu jej nie zaszkodzi
ja niestety tak często zaglądam
Od ciebie też już mamy Oliwka ślicznie dziękuje
;-)

Nawarstwiło mi się tu sporo spraw jak to w zyciu
za pamięć, za wiadomość , za całkoształt
Niki nadal stoi tylko-jak mówie chodz do mamy to zaraz klap na pupe i na czworakach leci 

Jak sie czujesz kochana? Maz juz "spakowany'? zdrówka i spokoju ducha dla Ciebie.
Masz racje z tym ,ze 'napadmy" na nie wrecz
,ale przeciez to wszystko dla ich dobra- nie miej wyrzutów kochana
;-)
Jak po kontroli- wsio ok juz?
pozdrawiam cieplutko
Z kim to wczoraj sie tak ubawiłaś na tym skype?
Ja wystarczy ze gadam równoczesnie z bratem i siostra i juz jest niezły mętlik