patrysia
Mamy lutowe'08
hej
dzis troche pozno
rano pojechalismy na szczepienie ale co sie okazalo za duzo ludzi choruje i zdrowa strona jest nieczynna mam zadzwonic za tydzien
margaritta - od niedawna rozmawiam z moimi rodzicami (choc sa ode mnie 7 min drogi
), moja ciocia i jej przyszlym mezem i wujostwem z Niemiec... :-)
oni sa tak smieszni ze ja potem nie potrafie zasnac bo tak sie rozbawie 
dawna cloe - to fajnie ze juz macie ;-)
Gosia - no szkoda ze Twoj tata nie moze zostac ale wizyta u lekarza jak mowisz troche nagli ale wazne ze 2 tygodnie mogl poswiecic
i fajnie ze karteczki doszly - ja juz tez wszystkie kartki odlozylam do jego dokumentow 
zytka mnie tez to ucieszylo jak dziecko jak zobaczylam karteczki
syneczki dobra historyjka - smieszna hihih

anna_ajra - ciesze sie ze doszla ;-) wiem co to za radocha doswiadczylam ja jako pierwsza

ale co najlepsze z kazdej kartki ktora Sewi dostal jak pokazywalam mu obrazki to mial takiego "banana" ze smialam sie z niego
dzis troche pozno
rano pojechalismy na szczepienie ale co sie okazalo za duzo ludzi choruje i zdrowa strona jest nieczynna mam zadzwonic za tydzien

margaritta - od niedawna rozmawiam z moimi rodzicami (choc sa ode mnie 7 min drogi
), moja ciocia i jej przyszlym mezem i wujostwem z Niemiec... :-)
oni sa tak smieszni ze ja potem nie potrafie zasnac bo tak sie rozbawie 
dawna cloe - to fajnie ze juz macie ;-)
Gosia - no szkoda ze Twoj tata nie moze zostac ale wizyta u lekarza jak mowisz troche nagli ale wazne ze 2 tygodnie mogl poswiecic
i fajnie ze karteczki doszly - ja juz tez wszystkie kartki odlozylam do jego dokumentow 
zytka mnie tez to ucieszylo jak dziecko jak zobaczylam karteczki

syneczki dobra historyjka - smieszna hihih

anna_ajra - ciesze sie ze doszla ;-) wiem co to za radocha doswiadczylam ja jako pierwsza

ale co najlepsze z kazdej kartki ktora Sewi dostal jak pokazywalam mu obrazki to mial takiego "banana" ze smialam sie z niego

och... szkoda gadać...

... miałam na myśli Martynkę. Jeszcze specjalnie sprawdzałam na suwaczki... musiało mnie dopaść jakieś zaćmienie. Kiedyś u kropecki też się tak pomyliłam z wiekiem (urodzinkami) Wiktorka.