reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:-D
My już po przyjęciu... było bardzo fajnie, ale i z małymi dziećmi niezłe zamieszanie. Jesteśmy bardzo zadowoleni, jedzenie było pyszne, a ciacho jeszcze lepsze!:-p
Na tajnym pozwoliłam sobie założyć nowy wątek "Roczek" gdzie są już nasze zdjęcia.
Odpiszę jutro, buziaczki i spokojnej nocy!
:-)

reklama
Serdeczne życzenia wszystkiego co najlepsze dla roczniaka Michasia!:-) I równie serdeczne chociaż spóźnione życzonka dla Sewerynka i Bartusia! Dużo, dużo szczęścia chłopaki!:-)

witam wieczornie
maly zasnal niedawno
ja nie wiem jakies jego zasypianie to ostatnio meczarnie ... :oo: minie troche czasu nim zasnie - ale zauwazylam ze dziaslo zaczelo puchnac - wiec chyba zab mu idzie ... ale na nocki nie narzekam zero pobudek ewentualnie jedna dwie gora :happy:

Najka - dziekujemy za zyczonka - napisz kochana co tam u Was dlugo Cie nie bylo wiec pewnie tez duzo sie dzialo :tak:
anna_ajra - my zdjecie dodamy dopiero po naszej roczkowej imprezce :tak:

Jasiu

Takie to szczere, proste życzenia
Ci ofiaruję w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Moc słodyczy, nic goryczy
Tego Tobie ciocia Kasia życzy!

Ostatnia edycja:
100 lat Jasiu:):)
to dla ciebie :) Dla Dziecka - Życzenia - Aby wszystkie fajne dni... od "cioic" Ani i "kuzynki" Amelki:)

Ja juz po jednym zaliczeniu dzis kolejne tak sie go boje, a zwlaszcza tego ze nic nie powiem bo strasznie nie lubie ustnych wczoraj tez bylo ustne umialam wszystko ale z tego stersu nie potrafilam sklecic logicznego zdania:( ale Pani mgr na szczescie powiedziała ze widzi ze umiem tylko nie potrafie sie wyrazic;p dala mi 3 dzis bedzie gorzej a jeszcze do tego dzis kompletnie nic mi nie wchodzi do glowy i robie wszystko zeby sie tylko nie uczyc:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry