Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Z torcika płomyczek Mruga do Madiego Dziś Twój Pierwszy Roczek Chodzmydo niego
Z życzeniami spieszą Do wnuczka Dziadkowie Jak bardzo się cieszą Słowo nie wypowie
W uściskach cieplutkich Wręczają Ci serce By nie było smutków W Twym życiu dziecięcym
Z torcika płomyczek Robi śmieszne minki Dziś Twój Pierwszy Roczek Twoje Urodzinki
100 lat Amadeuszku zycze ja i moje dziewczynki ;-)
anna_ajra wiesz co... ja to Cię podziwiam wiesz za co? Ze potrafisz wszytskim zawsze cos odpisac- nie pomijając nikogo cóz za pamięć;-) Ladna.ex.panna sie nie martw tyle- jest z tatusiem czyli wszytsko bedzie dobrze.Wiem,ze i tak nas nikt nie zastąpi ale "sprawa" w ktorej jedziesz jest wazna prawda? Moze jakiś przelom nastąpi Malej nic nie będzie- zasnie nawet nie wspomniawszy słowa "mama" kaskax25 muuachh ;-) jak samopoczucie? Syneczki2 udanej imprezki.I pamiętaj starą maxymę "... ładnemu we wszytskim ładnie .."
wszystkie Was pozdrawiam oczywiście cieplutko.Buziaki
Dziewczynki moje kochane Amadeuszek dziękuje wam wszystkim i każdej z osobna za życzenia i buziaczki przesyła takie z bąbelkiem śliny akurat margatko toś mi teraz powiedziała trudno trzeba w to uwieżyc nie ma rady
samych słonecznych dni, radości, zdrówka, szczęścia, mnóstwo całusów śle Gabrysia z mamusią
Margarito no masz co dźwigać, ale słodki to ciężar!!!!! wczoraj byłam u koleżanki jej synek ma 7 mieś i waży 11 kg, ale wcale nie wygląda, Gabi ma ok 11,5 kg ale przy nim wygląda na pączuszka
Syneczki na pewno ślicznie wszyscy będziecie wyglądać!:-)
wszystkiego naj naj najlepszego na ten roczek zyczymy Amadeuszkowi wszystkiego co dobre - ciocia Patrysia i Sewi sto lat
a tak poza tym to jakos nie mam weny ostatnio - troche problemow... i maly znow kaszle ale dostaje leki wiec zobaczymy
pozdrawiam i buuuuuziam mocno wszystkie
:-):-):-)Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Amadeuszka,
sto lat, zdrówka, dużo uśmiechu i wszystkiego co najlepsze
od cioci Gosi z Piotrusiem i Jasiem:-):-):-)