AMADEUSZEK WSZYSTKIEGO NAAAAAAJLEPSZEGO Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN!! 

dzisiaj wcześniej się urwałam ze szkoły i poszłam do kosmetyczki - fajnie było o siebie zadbać... teraz będę systematycznie chodzić!
dołączamy do ligi kuchenno-łazienkowej. Kuchnia i łazienka rządzą! Igor aż się pali do otwierania szafek, kibelka, brodzika, piekarnika, dzisiaj w ostatniej chwili złapałam filiżankę wyciągniętą z szafki - Igi trzymał ją w dwóch paluszkach

moje dziecko zbiera też wszelkiego rodzaju okruszki z podłogi i wkłada sobie do buzi, kilka dni temu złapał karmę psa, M wyciągnął mu z ust jedną kulkę, ale dopiero po chwili zauważył, że w buzi jest jeszcze jedna... już porządnie zmemłana i namoczona - mniam!

(( Poza tym Igi się wspina na paluszki i zgarnia ze stołu wszystko w zasięgu jego ręki, jak kot łapą, trzeba się bardzo pilnować, żeby czegoś nie zostawić, bo zaraz zląduje na ziemi, np. wyszłam na sekundę do kuchni i taca z moimi kanapkami pofrunęła na spotkanie podłodze

dobrze, że psa nie było w okolicy, bo by się uradował niespodziewanym poczęstunkiem...
Zytka grzywka słodka, pytałaś czy karmię piersią, niby tak, ale Igor właściwie się sam odstawił, nie wiem: dlatego, że mam mało pokarmu, czy po prostu ma dość cysia. Nie jestem w stanie go przy cycku utrzymać, possie kilka sekund i ma już co innego w głowie. Rano jeszcze go przystawiam, bo na wpół śpiący, może wtedy nie ciągnie za dużo, tylko sobie trzyma

niezłą macie tradycję - jakie przedmioty się daje dziecku do wyboru????
ladna.ex.panna to się nie zgrałyśmy, ja w niedzielę jadę do Poznania i wracam w poniedziałek po południu
Przyszlirodzice Amelka śliczna, nie zalewa się, jak pije z kubka? Igor weźmie łyczka a reszta ląduje na ubraniu

czasami wręcz celowo wypluwa
Ania chłopaczków masz na schwał i każdy inny! mi też wyślij na priva tajemnicę twoich fotomontaży!
Syneczki skórzane spodnie - co za rockowy styl no no!
Najka trzymam kciuki za powrót do pracy - będzie dobrze