reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
:-):-):-)witam
Oskar ucina sobie drzemkę właśnie, więc chwila spokoju.U nas też biało, śnieg pada i pada.Już mam go dosyć..:wściekła/y:Oskar dzisiaj sobie sam śniadanko zjadł, widelczykiem nie bardzo szło to sobie palcami kiełbaskę zajadał i jaki szczęśliwy przy tym:tak:
moniamonis- biedactwo , tak na wadze spadła, ale jak się wykuruje to na pewno dojdzie do siebie szybciutko:tak:Zdrówka więc dla małej:-)
kaskax-znam te akcje ze smoczkiem, też na kolanach po ciemku przeczesywałam dywan o 3 rano i znalazłam:-)
miauczus GRATULACJE!!!!:-)
ANIA31 ja przygotowuję kolację przy świecach, nakrycie stołu odpowiednie , wino itd..jak co roku:-)Oczywiście ze starszym synem, bo by się poczuł obrażony.No i jakieś drobiazgi walentynkowe:-)serduszka itp.Zaraz wychodzę coś kupić.:-)
syneczki powodzenia, kciuki trzymam:-D
anna ajra ząbków brak na razie a noce różnie, dzisiaj trochę lepsza.Pobudka po 3 i po 6:-(No ale bywa gorzej:-)
baniorka witam:-)Oskar w dzień śpi ok 1,5 godziny a w nocy od 19.30 do 6,7 z pobudkami i przerwami:wściekła/y:
pozdrawiam i całuję mamusie i dzidziusie:-):-):-)

moja mała ma dwie drzemki jedną okolo 1,5 godziny przed południem i drugą okolo godziny 15 ta już jest od 30 minut do godzinki idzie spac przed 20 i zazwyczaj śpi do 7 ale zdarzaja się dni takie jak dzisiaj że wstała o 6 rano i to zawsze mnie rozstraja a jak powiedzcie z menu waszych pociech

witajcie :-)
jestem w trakcie sprzatania wiec tak na szybko
baniorka witaj u nas :-D
margaritta - wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek - masz urodzinki w ten sam dzien co moj braciszek :-)
syneczki
- trzymam kciuki ;-)

chcialam wstawic jakis filmik ale niestety nie umiem ... :zawstydzona/y: tyle czasu tu jestem a jeszcze nie wstawialam ani jednego filmiku...

wiecie co dziewczyny czy wasze dzieci uwielbiaja tak paluszki juniorki jak moj :confused: dajecie wogole - jejku jak moj je uwielbia... :baffled:

baniorka moj maly nie pije w nocy mleka bo cala noc przesypia tfu tfu tfu, daje mu mleko wieczorem i rano jak wstanie i czasem popoludniu
a na sniadanko je roznie : kanapki z serkiem czy szyneczka, kaszke serek danonek badz jejecznice on wszystko by zjadl :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry